Etusivu » Yritys » Meille töihin

Meille töihin

VAHVUUDEN PERUSTANA HENKILÖSTÖ

Enmac on operatiivisen johtonsa omistama, monipuolinen teollisuuden asiantuntijaorganisaatio. Insinööritoimiston henkilöstö on vahvin voimavaramme – menestyksemme perustuu osaavaan ja innovatiiviseen joukkoon ammattilaisia, jotka jakavat yhteisen arvomaailman. Toiminnassamme yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tiimihenki ja yrittäjyys.

Meillä on lähes 40 vuoden kokemus teknologiateollisuuden palvelemisesta vaativissa kokonaistoimituksissa. Suunnitteluprojektien lisäksi toimitamme asiakkaillemme erilaisia tuotantolaitteita, robotiikkaa sekä nosto- ja käsittelylaitteita. Yhtiössä työskentelee yli 130 pääosin suunnittelutehtäviin erikoistunutta ammattilaista.


Haku kesän 2023 harjoittelupaikkoihimme on alkanut! Löydät ne ja kaikki muut meillä avoinna olevat työpaikat täältä!


Miksi Enmac?

Dynaaminen ja kannustava porukka

Enmac on mahdollisuuksien organisaatio, joissa ihmisiä kannustetaan itsensä kehittämiseen ja ylittämiseen sekä vastuun ottamiseen. Työyhteisönä olemme dynaaminen, epämuodollinen ja joustava. Ammattilaistemme työtehtävät ovat itsenäisiä, monipuolisia ja haastavia.

Hyvinvoiva työyhteisö

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja siihen panostetaan. Haasteellisten työtehtävien lisäksi henkilöstömme osaamista kehittää Enmac Akatemia -koulutusohjelma, jonka avulla välitämme alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä ammattilaisillemme. Tehtävänkierron avulla tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia myös pitkällä tähtäimellä.

Työilmapiiriä ja työkykyä seurataan säännöllisillä mittauksilla, joissa olemme menestyneet hyvin. Enmacissa toimii vapaaehtoisista työntekijöistä koostuva työhyvinvointitiimi, joka organisoi monenlaista työhyvinvointia tukevaa toimintaa.

Tarjoamme työntekijöillemme myös terveystarkastuksia. Tuemme liikuntaharrastuksissa laajalla lajivalikoimalla ja useissa eri liikuntapisteissä, sillä tiedämme sen koituvan yhteiseksi eduksi niin henkisenä kuin fyysisenäkin hyvinvointina. Henkilöstöllämme on myös mahdollisuus osallistua maksuttomasti erilaisiin valtakunnallisiin ja alueellisiin liikuntatapahtumiin.

Tule osaksi Enmacia!

Yrityksen omistajapohjaa on vahvistettu ja sen kautta haemme tulevina vuosina voimakasta kasvua Suomen markkinoilta. Asiakkainamme on maamme johtavia teknologiateollisuuden yrityksiä, jotka investoivat vahvasti tuotantotehokkuuteensa. Tämä kehitys vaatii kumppaneilta uusia innovatiivisia ratkaisuja ja vahvaa laite-, kone- ja robotiikkateknologian osaamista. Enmac vastaa tähän haasteeseen, ja vahvistamme mekaanisen suunnittelun tiimejämme.

Enmac Oy

KESTÄVÄÄ JA KEHITTYVÄÄ KUMPPANUUTTA

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ENMAC – THE MAGIC IN ENGINEERING

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan teknologiaan.

TUTUSTU MEIHIN

Enmac Oy
23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista