20.6.2024

Suunnittelutiimejämme tukee taustalla omista työntekijöistämme koostuva HSEQ-ryhmä. Ryhmän jäsenet ovat teknisen alansa ammattilaisia, jotka eivät hallitse vain insinöörityötä, vaan myös syventävät tietämystään lainsäädännön saloihin. He puolustavat turvallisuutta ja vaatimustenmukaisuutta kaikissa käänteessä!

HSEQ ryhmän tuen ansiosta voimme kohdata monimutkaiset velvoitteet, kuten konedirektiivin, ATEX-direktiivit ja rakennustuoteasetuksen, sekä kansalliset säädökset, kuten työturvallisuuslain, sähkölain ja kemikaalilain rohkeasti ja varmoin mielin. He pitävät huolen, että myös kestävyys- ja ympäristön suojelun tavoitteet täyttyvät projekteissamme.

HSEQ-ryhmämme ei vain etsi vastauksia – he löytävät ne. He ovat kuin salapoliisit, jotka ratkovat vaatimustenmukaisuuden arvoituksia, suurissa ja pienissä toimeksiannoissa. Heidän työnsä ansiosta voimme olla varmoja, että kaikki mitä teemme, on turvallista, vastuullista ja ennen kaikkea – laillista. He auttavat suunnittelutiimejämme tekemään maailmasta paremman paikan meille kaikille!

 

Uutiset

28.6.2024 Ajankohtaista
25.6.2024 Ajankohtaista
11.6.2024 Ajankohtaista
10.6.2024 Ajankohtaista