15.3.2023

Enmac vahvistaa teollisten suunnittelupalveluiden osaamistaan PJT-Engineering Oy:n liittyessä osaksi Enmacia.

PJT-Engineering on vuonna 2006 perustettu kone- ja mekaniikkasuunnitteluun, lujuuslaskentaan sekä teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluihin erikoistunut toimija päätoimipaikkanaan Raahe. Yhtiö työllistää yhdeksän henkilöä. Yhtiön avainhenkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissään ja Enmac-konsernin omistajina.

”Toteutetun kaupan myötä meillä on Oulussa ja Raahessa yli 50 ammattilaista ja pystymme tarjoamaan nykyisille ja uusille asiakkaille entistä laajemmat palvelut. On hienoa, että tarinamme yhdistyvät”, kertoo Enmacin Oulun alueen johtaja Ermo Lohi.

”Olemme jo pitkään miettineet, miten pääsisimme vahvistamaan teollisuuden suunnittelupalveluiden erikoisosaamistamme. Pohjois-Pohjanmaan seutu oli meille ennestään tuttua aluetta ja PJT-Engineeringin kanssa alueellinen läsnäolo ja paikallistuntemus parantavat kilpailukykyämme”, jatkaa Enmacin toimitusjohtaja Juha Ritala.

”Olemme erittäin iloisia toteutetusta kaupasta. Enmacin kanssa pääsemme osaksi vahvaa kokonaisuutta, joka mahdollistaa luontevasti panostukset toimintamme kehittämiseen ja antaa selkänojaa kasvuun”, sanoo PJT-Engineeringin perustaja Jani Savela.

Enmacissa työskentelee tänä päivänä kuudella paikkakunnalla jo lähes 200 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Palvelemme asiakkaitamme asiantuntevan henkilöstön voimin valtakunnallisesti, toimipaikkoinamme Tampere, Oulu, Kotka, Pori, Rauma ja Raahe.

NMAC Group -konserniin kuuluvat liiketoimintayhtiöt Enmac Oy, Oukotek Oy ja PJT-Engineering Oy ovat insinööritoimistoja, jotka toteuttavat monipuolisia asiantuntijatoimeksiantoja ja järjestelmätoimituksia teollisuudelle sekä uusia innovaatioita kehittäville yrityksille. Asiakkainamme on sekä kansainvälisesti merkittäviä että kotimaisia teknologiateollisuuden yrityksiä. www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fiwww.oukotek.fiwww.pjte.fi

Lisätietoja:

Enmac Oy

Juha Ritala, toimitusjohtaja
puh. 045 657 9213
juha.ritala@enmac.fi

Oukotek Oy

Ermo Lohi, johtaja
puh. 050 588 0619
ermo.lohi@oukotek.fi

PJT-Engineering Oy

Jani Savela, johtaja
puh. 040 727 9646
jani.savela@pjte.fi

Uutiset

11.6.2024 Ajankohtaista
10.6.2024 Ajankohtaista