23.4.2024

Prevas ostaa Enmacin ja luo vahvan strategisen perustan Suomeen

Enmacilla on vahva asema Suomen markkinoilla tulevaisuuden kasvualueilla, kuten energia, teollisuusautomaatio ja prosessiteollisuus. Enmacilla on noin 200 työntekijää ja vuoden 2023 liikevaihto oli 23 miljoonaa euroa. Kaupalla, joka on Prevasin ensimmäinen Suomessa, syntyy pohjoismainen konserni, jolla on toimintaa Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yritysosto mahdollistaa tulevaisuuden markkinasynergiat ja on Prevaksen kasvustrategian mukainen.

”Enmac täydentää erinomaisesti Prevaksen toimintaa, ja näemme merkittäviä keskinäisiä markkinasynergiaetuja tarjoamalla yhdessä premium-palveluita kaikkialla Pohjoismaissa”, sanoo Prevaksen toimitusjohtaja Magnus Welén. ”Toivotamme innolla tervetulleeksi sekä yrityksen että kaikki sen työntekijät Prevasin perheeseen.”

”Yhdistyminen Prevasin kanssa sopii loistavasti Enmacille. Se kiihdyttää kasvua sekä avaa liiketoiminnallemme laajemman pohjoismaisen pelikentän”, sanoo Enmacin toimitusjohtaja Juha Ritala. ”Prevas vahvistaa Enmacin tarjontaa muun muassa teollisen IT:n, sulautettujen järjestelmien ja IIOT:n aloilla. Yhdistyminen tarjoaa myös uusia jännittäviä kehitysmahdollisuuksia työntekijöillemme.”

Lue tästä lehdistötiedote