9.10.2023

 

Teknologia 23 on pohjoismaiden johtava teollisuustapahtuma, joka esittelee uusimmat älykkään ja kestävän teollisuuden teknologiat aina teollisten prosessien automatisoinnista ja digitalisoinnista kunnossapidon ja energian ratkaisuihin

Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuuden johtavat yritykset, asiantuntijat ja päättäjät verkostoitumaan, keskustelemaan, uudistamaan teollisuuden kenttää ja visioimaan teollisuuden teknologian tulevaisuutta 7.-9. marraskuuta 2023 Helsingin messukeskuksessa. Tämän vuoden avainaiheita messuilla ovat puhdas siirtymä, toimitusverkostot, vetytalous sekä tekoäly.

Messuilla löydät meidät ständiltä 6b80!

 

40-vuotiaalla Enmacilla on vahvaa asiantuntemusta muun muassa sähkö- ja automaatiopalveluista, koneenrakentamisesta sekä robotiikasta – ständillämme sinulla onkin mahdollisuus nähdä suunnittelemamme robotti, joka mahdollistaa täysin automaattisen mittausaseman tuotantolinjalle! Robottia voidaan käyttää joko kappaleen käsittelyssä, tai vastaavasti liikuttamaan mittalaitetta kappaleen ympärillä. Idea on simppeli: robotti näyttää mittalaitteelle kappaletta, josta mittalaite mittaa erilaisia suureita ja kertoo käyttäjälle, onko kappale toivotuissa mitoissa. Prosessi on täysin automatisoitu, eli esimerkiksi työstökoneen työstön jälkeen robotin ansiosta kappaletta voidaan mitata ilman, että ihmisen tarvitsee koskea kappaleeseen.

Rekisteröidy messukävijäksi ennakkoon maksutta täällä!

Nähdään messuilla, tervetuloa tutustumaan ja vierailemaan ständillämme 6b80!