9.1.2020

Mitä mekaniikkasuunnittelu on?

Mekaniikkasuunnittelussa insinöörit ja eri alojen suunnittelun asiantuntijat laativat toimivan ja kattavan suunnitelman, laskelmat ja ohjeet asiakkaan hankkeen tai tuotekehitysprojektin mekaanisen ongelman ratkaisuun.

Esimerkki: Yritys ABC haluaa mahdollisimman pitkälle automatisoidun pakkauslinjan tuotteilleen. Pakkauslinjan pitää sopia tiettyyn tilaan ja sen pitää suorittaa tietyt toiminnot. Lisäksi yritys ABC haluaa kuulla, millä keinoilla pakkauslinjasta voitaisiin tehdä vieläkin tehokkaampi ja toimintavarmempi.

Ratkaisu: Mekaniikkasuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto toimittaa asiakkaalle suunnitelman ja laskelmat ja auttaa uuden automatisoidun pakkauslinjan toteuttamisessa. Mekaniikkasuunnittelun asiakas saa siis juuri hänen tarpeidensa mukaan räätälöidyn, yrityksen tuotantoa tehostavan ratkaisun mekaanista (laitteistoa) koskevaan ongelmaan.

Enmac tarjoaa laadukasta mekaniikkasuunnittelua

Enmac tarjoaa asiakaslähtöistä ja laadukasta mekaniikkasuunnittelua mm. konesuunnittelun, tuotantojärjestelmäsuunnittelun, ajoneuvosuunnittelun ja teräsrakennesuunnittelun osa-alueilla. Toimitamme tilatut projektit sovitussa aikataulussa kaikissa liiketoimeksiannoissa.

Enmac tarjoaa analyysit ja simuloinnit ammattitaidolla

Enmac toteuttaa mekaniikkasuunniteluun liittyvät tekniset rakenne- ja virtausanalyysit, lujuuslaskennat, simuloinnit, rakenneoptimoinnit sekä huolehtii teknisestä ongelmanratkaisusta. Laadukkaiden ja tarkkojen analyysien ja simulointien avulla Enmac pystyy tehostamaan prosesseja ja tuottamaan kustannussäästöjä.

Enmac auttaa tuotekehityksessä

Enmac auttaa sinua tuotekehityksessä alusta loppuun. Autamme sinua toteutettavuusselvityksistä, esisuunnittelusta ja konseptoinnista aina tuotteen käyttöönottoon saakka. Tuotekehityksemme avulla luomme juuri yrityksesi tarpeisiin optimaalisesti sopivan tuotteen. Tuotekehitys pitää sisällään koko projektikokonaisuuden: resursoinnin, aikataulutuksen, hankinta- ja valmistusketjun määrittelyn sekä myös prototyypin ja nollasarjan valmistuksen valvonnan. Lisäksi kirjoitamme ja luomme hankkeen täydellisen dokumentaation.

Miksi valitsisit Enmacin?

Enmacilla on yli 35 vuoden kokemus mekaniikkasuunnittelun avulla tehdyistä ratkaisuista teollisuuteen ja useille muille toimialoille. Enmac toimittaa räätälöityjä koneita ja laitteita. Enmac suunnitelee yrityksellesi aina optimaalisimman ja ongelmaan parhaiten sopivan ratkaisun.

Viimeisimmät Enmac-referenssit