3.6.2024

Meillä on ilo ilmoittaa, että teemme nyt myös yritysten energiakatselmuksia. Jenna Turunen on saanut Energiavirastolta yrityksen energiakatselmuksen vastuuhenkilön pätevyyden ja tulee toimimaan tarjoamiemme energiakatselmuksien vastuuhenkilönä. Jenna on energia- ja ympäristötekniikan insinööri ja toimii suunnittelijana Kotkan toimipisteessämme. Hänen asiantuntemuksensa ja kokemuksensa avulla yrityksesi energiakatselmointi tulee hoidettua energiatehokkuuslain mukaan ja pystyt parantamaan yrityksesi energiatehokkuutta!

Energiatehokkuuslaki edellyttää suurilta yrityksiltä neljän vuoden välein tehtävää energiakatselmusta. Tämä on myös oivallinen mahdollisuus tarkastella yrityksen energiankulutusta kaikilla sektoreilla sekä löytää mahdollisuuksia kustannustehokkaaseen energiansäästöön. Energiakatselmus on järjestelmällinen menettely, joka antaa tietoa yrityksen energiankulutusprofiilista, auttaa tunnistamaan säästömahdollisuuksia sekä tuottaa raportit tuloksista. Energiakatselmoinnin vastuuhenkilönä voi toimia vain henkilö, jonka pätevyys on voimassa ja todettu. Energiavirasto arvioi pätevyyteen edellytettävän tutkinnon tai työkokemuksen riittävyyden.

Energiakatselmuksessa otetaan huomioon kaikki energiankäyttökohteet, kuten rakennukset, teollinen ja kaupallinen toiminta sekä liikenne. Katselmus antaa luotettavan kuvan yrityksesi kokonaisenergiatehokkuudesta ja sen parantamismahdollisuuksista. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta pakollisesta suuren yrityksen energiakatselmoinnista.

Mika Lehtonen, Johtaja, Pirkanmaa
p. +358405368884
mika.lehtonen@enmac.fi

 

Uutiset

11.6.2024 Ajankohtaista
10.6.2024 Ajankohtaista
28.5.2024 Ajankohtaista