9.1.2020

Enmac – insinööritoimisto

Enmac on insinööritoimisto, joka tarjoaa 35 vuoden kokemuksella räätälöityjä ratkaisuja teknologiateollisuudelle sekä uusien innovaatioiden parissa toimiville yrityksille. Mekaniikka- ja konesuunnittelupalvelumme kattaa laajasti erilaiset ja erikokoiset konetekniset suunnittelutoimeksiannot – aina laadukkaasti ja asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Enmac on insinööritoimisto, joka suunnittelee ja rakennuttaa mm. koneita, laitteita, robottisoluja, erilaisia nostimia, kuljettimia, tuotantojärjestelmiä ja laitoksia sekä testilaitteita ja turvatuotteita CE – merkittyinä, dokumentoituina kokonaistoimituksina. Palvelumme kattaa toteutettavuusselvitykset, esisuunnittelun sekä konseptoinnin aina markkinajulkistukseen asti. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta.

Yksilölliset räätälöidyt ratkaisut

Enmac suunnittelee yksilöllisiä ja räätälöityjä ratkaisuja investointi- ja kokonaistoimitusprojekteihin juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan. Päämäärämme on saavuttaa kaikilta osa-alueiltaan optimaalisin mahdollinen ratkaisu olemassa olevaan ongelmaan. Analysoimme, mittaamme, suunnittelemme ja toimitamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen ratkaisun vaivattomana avaimet käteen -toimituksena.

Tarjoamme teknistä suunnittelua

Enmac tarjoaa teknistä suunnittelua vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Tunnemme laajasti erilaiset konetekniset ja mekaaniset ratkaisut. Kaikki laatimamme suunnitelmat dokumentoidaan huolellisesti.

Kattavat asiantuntijapalvelut

Enmacin palveluhin kuuluvat laadukkaat, tarkat ja kattavat simuloinnit, laskennat ja analyysit. Tarjoamme mm. rakenne- ja virtausanalyysit, virtauslaskennat, lujuuslaskennat ja rakenneoptimoinnit. Huolellisesti toteutetuilla laskemilla ja analyyseilla pystymme tarkasti määrittämään projektisi kipukohdat ja tarjoamaan niihin optimaaliset ja taloudelliset ratkaisut.

Enmac tarjoaa tuotekehityspalveluita

Enmac tarjoaa modernia tuotekehitystä yrityksellesi. Kaikki tuotekehitykseen liittyvät ratkaisut perustuvat laskelmiin ja mitattuun analytiikkaan, joten jokainen tuotekehitysprojekti on aina huolella ja luotettavasti suunniteltu. Tällöin myös lopputulos on optimaalinen. Modernit työkalut ja monipuolinen osaamisemme takaavat yrityksesi tuotekehityshankkeille erittäin hyvän laadun. Tarjoamme myös halutessasi 3D-mallinnuspalvelua sekä 3D-tulosteiden suunnittelua.

Enmacista sanottua

”Enmac on herkällä korvalla kuunnellut meitä ja tarpeitamme, keskusteluyhteys Enmacin kanssa on perusta luottamukselliselle yhteistyölle. Tärkeää on myös se, että Enmac pitää henkilökuntansa koko ajan kehityksessä mukana ja pyrkii kehittymään omassa tekemisessään.” 
Jukka Ylitalo, painesuunnittelun osastopäällikkö Valmet

”Yhteistyö toimi todella hyvin ja Enmac piti meidät jatkuvasti ajan tasalla. Enmacin kaverit tekivät ammattimaista työtä ja jälki on todella hyvää”
Harri Metsola, terminaalipäälikkö NEOT

”Enmac on kumppani, joka jalostaa ideoitamme eteenpäin ja siirtää ne myös valmistettavuuden kannalta käytäntöön. Yhteinen taival Enmacin kanssa on jatkunut jo yli kymmenen vuoden ajan.” 
Tuomo Konnunaho, tuotekehityspäällikkö Corelase

Asiakkaitamme

Uutiset

28.6.2024 Ajankohtaista
25.6.2024 Ajankohtaista
20.6.2024 Ajankohtaista
11.6.2024 Ajankohtaista