Ratkaiseva insinööritoimisto

Olemme toimeen tarttuva ja innovatiivinen teollisuuden suunnittelupalveluihin, laitetoimituksiin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme sinua tuotekehityksessä, teknisessä suunnittelussa, laitos- ja prosessisuunnittelussa, teollisuusautomaatiossa sekä teknisessä laskennassa. Vahvuuksiamme ovat asiantuntemus, ideointikyky ja luovuus. Intohimomme on ongelmanratkaisu.

Löydämme ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan

Kannamme projekteistamme aina kokonaisvastuun. Viemme projektin maaliin aikataulussa, dokumentoidusti ja sovitulla tavalla. Teemme asiat kerralla kuntoon, laadukkaasti ja täsmällisesti – saat kaiken kätevästi yhdeltä luukulta. Tavoitteenamme on auttaa bisnestäsi kukoistamaan projekti kerrallaan.

Tällä hetkellä meitä on lähes 200. Enmac Akatemia -koulutusohjelman avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta syvennämme ammattitaitoamme jatkuvasti.

Anna meidän ratkaista ongelmasi

Ammattilaistemme vuosien saatossa kartuttama tietotaito on käytössäsi. Olemme valmiina, joten älä aikaile.

Ota yhteyttä

Meille töihin

Miltä kuulostaisi monipuoliset asiantuntijatoimeksiannot ja järjestelmätoimitukset teollisuudelle sekä uusia innovaatioita kehittäville yrityksille? Asiakkainamme on sekä kansainvälisesti merkittäviä että kotimaisia teknologiateollisuuden yrityksiä, joten monenlaisia ongelmia riittää ratkaistavaksi.

Meille töihin

Insinööritoimisto. Kaksi henkilöä kävelee toimiston käytävällä ja keskustelee.