Ratkaiseva insinööritoimisto

Olemme toimeen tarttuva ja innovatiivinen teollisuuden suunnittelupalveluihin, laitetoimituksiin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme sinua tuotekehityksessä, teknisessä suunnittelussa, laitos- ja prosessisuunnittelussa, teollisuusautomaatiossa sekä teknisessä laskennassa. Vahvuuksiamme ovat asiantuntemus, ideointikyky ja luovuus. Intohimomme on ongelmanratkaisu.

Löydämme ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan

Kannamme projekteistamme aina kokonaisvastuun. Viemme projektin maaliin aikataulussa, dokumentoidusti ja sovitulla tavalla. Teemme asiat kerralla kuntoon, laadukkaasti ja täsmällisesti – saat kaiken kätevästi yhdeltä luukulta. Tavoitteenamme on auttaa bisnestäsi kukoistamaan projekti kerrallaan.

Tällä hetkellä meitä on lähes 200. Enmac Akatemia -koulutusohjelman avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta syvennämme ammattitaitoamme jatkuvasti.

Rakennamme vastuullista insinööritoimistoa teko kerrallaan

Kaikki ei ole vielä valmista, mutta olemme selkeällä tiellä kohti aina vastuullisempaa ja läpinäkyvämpää toimintaa! Kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) raportointivaatimukset eivät vielä velvoita Enmacia, mutta haluamme kulkea kestävän kehityksen kärjessä ja omat asiantuntijamme ovat aloittaneet työn vapaaehtoisen vastuullisuusraportin luomiseksi. Tavoitteemme on, että myös asiakkaat ja yhteistyötahot voivat tulevaisuudessa saada selkeän kuvan Enmacin yhteiskuntavastuun toteutumisesta, yrityksen etiikasta ja arvoista sekä työmme hiilijalanjäljestä.

Enmacin arvoihin kuuluvat asiakkaiden henkilökohtainen palvelu, jatkuva kehittyminen, odotusten ylittäminen ja vastuullisuus kaikessa toiminnassa. Menestyksemme tulee tekijöidemme kautta, ja työntekijät ovat tärkein voimavaramme. Kartoitamme työtyytyväisyyttä jokavuotisella Siqni-kyselyllä jonka perusteella Enmacille on myönnetty Future Workplaces-sertifikaatti. Henkilöstömme kokee vahvuutenamme mm. mielekkäät työtehtävät, työpaikan vahvan yhteishengen ja ammattitaitoiset kollegat. Henkilöstön osaamista parannetaan mahdollisuudella jatkuvaan oppimiseen kollegoiden tuella, jotta voimme tarjota kestäviä ja uusinta teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin.

Haluamme pitää hyvää huolta henkilökuntamme hyvinvoinnista. Siksi tarjoamme kattavat työterveyspalvelut sekä Epassiedut työntekijöillemme.

Sertifikaatit

Yrityksellämme on kolme DNV:n auditoimaa sertifikaattia, jotka osaltaan kertovat siitä, että teemme järjestelmällisesti ja jatkuvasti työtä vastuullisemman yrityksen puolesta. Lue lisää klikkaamalla standardinumeroa.

ISO  9001 = Laatujärjestelmän sisäinen auditointi
ISO 14001 = Maailmanlaajuinen ympäristöhallintajärjestelmän
ISO  45001 = Työterveys ja työturvallisuus

 

Anna meidän ratkaista ongelmasi

Ammattilaistemme vuosien saatossa kartuttama tietotaito on käytössäsi. Olemme valmiina, joten älä aikaile.

Ota yhteyttä

Meille töihin

Miltä kuulostaisi monipuoliset asiantuntijatoimeksiannot ja järjestelmätoimitukset teollisuudelle sekä uusia innovaatioita kehittäville yrityksille? Asiakkainamme on sekä kansainvälisesti merkittäviä että kotimaisia teknologiateollisuuden yrityksiä, joten monenlaisia ongelmia riittää ratkaistavaksi.

Meille töihin

Insinööritoimisto. Kaksi henkilöä kävelee toimiston käytävällä ja keskustelee.

Ajankohtaista

11.6.2024 Ajankohtaista
10.6.2024 Ajankohtaista