Etusivu » Suunnittelupalvelut » Tuotekehitys

Tuotekehitys

TUOTEKEHITYKSESTÄ KILPAILUETUA

Enmacin tarjoamat tuotekehityspalvelut koostuvat uusien tuotteiden kehityksestä, tuotteiden modernisoinnista sekä tuotekehityksen kokonaisprojektien johtamisesta. Optimaalinen ja asiakaskohtainen ratkaisu syntyy, kun yhdistetään analyyttiset tuotekehitysmenetelmät, vahva liiketoimintanäkemys ja luova ajattelu.

Luovan näkemyksen avulla kehitetään tuote, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen optimaalisesti.

Modernisointi

Modernisoinnissa olemassa olevan tuotteen ominaisuuksia kehitetään ja nostetaan uudelle tasolle. Esimerkiksi tuotteen energiatehokkuutta voidaan parantaa tai sen valmistuskustannuksia alentaa. Enmacin osaamista on löytää uusia, parempia tapoja olemassa olevan asian toteuttamiseen.

Teollinen muotoilu

Teollinen muotoilu on Enmacissa kiinteä ja olennainen osa tuotekehitystä. Teollisen muotoilun keinoin varmistetaan, että suunniteltava tuote on käyttömukavuudeltaan ja turvallisuudeltaan paras mahdollinen. Muotoilulla voidaan vaikuttaa myös tuotteen valmistusprosessiin ja -kustannuksiin sekä materiaalivalintoihin ja näyttävyyteen.

3D-tulostussuunnittelu

Asiantunteva 3D-tulostussuunnittelu on tärkeää 3D-tulostuksen hyödyntämisessä. 3D-tulosteiden suunnittelussa otetaan huomioon valmistusmenetelmälle ominaiset rajoitteet, hyödyntäen samalla suunnittelun vapautta. Myös olemassa oleva osakokonaisuus voidaan suunnitella uudelleen 3D-tulostukseen soveltuvaksi. Osan tulostaminen voi nopeuttaa asennusta ja vähentää osien ja nimikkeiden määrää.

ENMAC-TIETOTAITO 3D-TULOSTUSSUUNNITTELUSSA

3D-tulostusmenetelmien ja materiaalien tuntemus
Metallisten ja muovisten 3D-tulosteiden suunnittelu
3D-tulostuspotentiaalin tunnistaminen

Enmac suunnittelee metalliset ja muoviset 3D-tulosteet ammattitaidolla niin, että tekniset ja taloudelliset tavoitteet täyttyvät. Siksi asiantunteva suunnittelu on ehdoton edellytys, etenkin metallisissa 3D-tulosteissa. Hyödynnämme 3D-tulostusta eli ainetta lisäävää valmistusta vain silloin, kun se on projektin tavoitteiden mukaista ja kannattavaa. Enmac on kehittänyt menetelmän, jonka avulla voidaan selvittää, soveltuuko tuote 3D-tulostettavaksi.

Pelkkä suunnitteluosaaminen ei riitä: 3D-tulostuksen sovelluskohteet on osattava tunnistaa tehokkaasti ja tarkasti.

PYYDÄ TARJOUS

TUOTEKEHITYKSEN LUOVAT RATKAISUT

Katso miten Enmacin asiantuntemus on valjastettu asiakkaidemme käyttöön.
TUTUSTU REFERENSSEIHIN

ENMAC – THE MAGIC IN ENGINEERING

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan teknologiaan.
TUTUSTU MEIHIN

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista