Etusivu » Suunnittelupalvelut » Tekninen laskenta

Tekninen laskenta

TEKNISET RAKENNE- JA VIRTAUSANALYYSIT SEKÄ SIMULOINNIT AMMATTITAIDOLLA

Enmac tarjoaa vaativat tekniset asiantuntijapalvelut laadukkaasti, tarkasti ja täsmällisesti. Insinööritoimiston ammattitaidolla tehtyjen teknisten analyysien ja simulointien avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme prosesseja, tuottamaan kustannussäästöjä sekä varmistamaan kohteiden turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden.

Lujuuslaskentaa koneille, laitteille ja rakenteille

Lujuuslaskenta varmistaa tuotteen turvallisuuden ja toiminnallisuuden sekä optimoi valmistuskustannukset. Insinööritoimisto Enmac tekee luotettavasti ja nopeasti tarkat, staattiset ja tekniset rakenne-, stabiliteetti- ja lämmönsiirtoanalyysit.

Mitoituslaskelmat laitteille ja putkistoille

Ammattitaitomme painelaitteiden ja putkistojen mitoituslaskelmissa pohjautuu asiantuntijoidemme monipuoliseen kokemukseen erilaisista painelaitteista. Vaativat FEM-tarkastelut ja kaavojen mukaiset mitoituslaskelmat tehdään aina voimassaolevien standardien mukaan. Lämmönvaihtimille tarjoamme mekaanisen mitoituksen lisäksi myös lämpötekniset mitoitukset.

Virtauslaskennasta vahvuutta tuotekehitykseen

Virtauslaskennan avulla tuotteen tai prosessin toimivuus voidaan arvioida ja optimoida jo suunnittelu- ja tuotekehitysvaiheessa. Virtausten simulointi on nopeaa ja edullista sekä huomattavasti täsmällisempää kuin koetoiminnalla saatavat testaustulokset.

Suorituskykyä rakenteiden optimoinnilla

Rakenneoptimoinnilla löydetään suorituskyvyltään tai valmistuskustannuksiltaan paras rakenne. Määrittäviä tekijöitä voivat olla esimerkiksi lujuus, virtaus ja lämmönsiirto. Rakenteen massa voidaan vaikkapa minimoida niin, että lujuus- ja jäykkyysvaatimukset täyttyvät. Optimoinnilla voidaan hakea esimerkiksi rakenteen topologiaa, muotoa tai ainevahvuuksia. 3D-tulostettavissa rakenteissa topologian optimointi on tärkeässä roolissa,

PYYDÄ TARJOUS

LUJAA LASKENTAOSAAMISTA

Katso miten Enmacin asiantuntemus on valjastettu asiakkaidemme käyttöön.

TUTUSTU REFERENSSEIHIN

ENMAC – THE MAGIC IN ENGINEERING

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan teknologiaan.
TUTUSTU MEIHIN

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista