Vahvuuden perustana henkilöstö

Kun iskemme kätemme mitä erilaisimpiin caseihin, tapoihimme kuuluu kokeilla kaikenlaista. Harvassa nimittäin ovat haasteet, jotka ratkeaisivat täysin samalla tavalla kuin jotkut toiset aiemmin.

Vaikka ajattelemme ja haastamme rohkeasti, pidämme jalat tukevasti Telluksen kamaralla. Tunnemme ja tiedämme osaamisemme rajat – eikä se tässä tarkoita sellaista suomalaista vaatimattomuutta, päinvastoin: Olemme pirun taitava porukka, jossa jokainen tekee kaverista vieläkin paremman. Yhdessä ratkomme koko paletin – ja sitä myöten asiakkaamme voivat nukkua yönsä levollisesti.

Mikä niissä ongelmissa meitä niin kiinnostaa? Tietenkin ihan ratkaisemisen ilo, mutta eniten sytymme, kun käännämme ja väännämme ongelmista ensin haasteita ja sitten ratkaisuja. Ei palasia sieltä täältä, vaan kokonaisia ratkaisuja kokonaisiksi paketeiksi.

Me nimittäin olemme ratkaiseva insinööritoimisto!

Ongelmia ei täällä ratkota aivan vain pyhällä hengellä, vaan suurella lähes 200 hengen tiimillä viidessä eri toimipisteessä sekä asianmukaisilla välineillä ja ohjelmistoilla. Meillä pidetään hyvää huolta työntekijöistä, työvälineistä ja ilmapiiristä. Meidän työntekijöillä on kaikki mahdollisuudet kehittyä ja edetä asiantuntijatehtävissä tai projektijohtamisessa, eikä tarvitse jäädä polkemaan paikalleen. Meillä tiedetään, että vahvuuden perusta on hyvinvoiva henkilöstö!

Tässä alla näkyvät tällä hetkellä avoimet työpaikkamme. työpaikat näkyvät, mikäli olet hyväksynyt evästeemme. Mikäli et näe upotusta, voit katsoa ne myös tämän linkin takaa.

Haluaisitko liittyä meidän porukkaamme?

Tässä alla näkyvät meidän avoimet työpaikkamme. Heitäpä hakemus tulemaan!

Työpaikkojen edelläkävijä

NMAC Group Oy:n kuuluvalle Enmacille on myönnetty Future Workplace-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään työpaikoille, joiden yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä, ja joissa hyvinvointia edistetään monin eri keinoin. Future Workplace-sertifikaatti kertoo työpaikkojen edelläkävijöistä.

Henkilöstön ammattitaidon kehittäminen

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Suhtaudumme kannustavasti henkilöstömme ammatilliseen kouluttautumiseen. Myös vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti.

Työterveys

Henkilöstöllemme kuuluvat laajamittaiset työterveyspalvelut sekä säännölliset terveystarkastukset. Työpisteet pyritään pitämään mahdollisimman ergonomisina.

Hyvinvointi

Henkilöstö on tärkein voimavaramme, josta haluamme pitää hyvää huolta! Edistämme henkilöstömme hyvinvointia muun muassa erilaisin yhteisin aktiviteetein ja laajennetulla työterveydellä. Haluamme etujen tukevan hyvinvointia myös työn ulkopuolella, ja käytössämme onkin e-Passi, jota voi käyttää liikuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin sekä työmatkojen maksamiseen. Lisäksi meillä on jokaisessa toimipisteessämme tyhy-toimikunnat, jotka suunnittelevat monenlaisia työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä tukevia toimenpiteitä ja tapahtumia!

Työturvallisuus

Työntekijät ovat tärkein voimavaramme ja siksi työn tekemisen on oltava turvallista. Toimistotyötä tehdään viihtyisissä työtiloissa ja ergonomisissa työpisteissä. Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Fyysisemmissä töissä, kuten kokoonpanotyössä omalla verstaalla tai asiakkaalla asennus- ja valvontatöissä huomioidaan kulloisenkin työn vaatimukset ja turvallisuuskäytännöt.