Vahvuuden perustana henkilöstö

Kun iskemme kätemme mitä erilaisimpiin caseihin, tapoihimme kuuluu kokeilla kaikenlaista. Harvassa nimittäin ovat haasteet, jotka ratkeaisivat täysin samalla tavalla kuin jotkut toiset aiemmin.

Vaikka ajattelemme ja haastamme rohkeasti, pidämme jalat tukevasti Telluksen kamaralla. Tunnemme ja tiedämme osaamisemme rajat – eikä se tässä tarkoita sellaista suomalaista vaatimattomuutta, päinvastoin: Olemme pirun taitava porukka, jossa jokainen tekee kaverista vieläkin paremman. Yhdessä ratkomme koko paletin – ja sitä myöten asiakkaamme voivat nukkua yönsä levollisesti.

Mikä niissä ongelmissa meitä niin kiinnostaa? Tietenkin ihan ratkaisemisen ilo, mutta eniten sytymme, kun käännämme ja väännämme ongelmista ensin haasteita ja sitten ratkaisuja. Ei palasia sieltä täältä, vaan kokonaisia ratkaisuja kokonaisiksi paketeiksi.

Me nimittäin olemme ratkaiseva insinööritoimisto!

Ongelmia ei täällä ratkota aivan vain pyhällä hengellä, vaan suurella lähes 200 hengen tiimillä viidessä eri toimipisteessä sekä asianmukaisilla välineillä ja ohjelmistoilla. Meillä pidetään hyvää huolta työntekijöistä, työvälineistä ja ilmapiiristä. Meidän työntekijöillä on kaikki mahdollisuudet kehittyä ja edetä asiantuntijatehtävissä tai projektijohtamisessa, eikä tarvitse jäädä polkemaan paikalleen. Meillä tiedetään, että vahvuuden perusta on hyvinvoiva henkilöstö!

Haluaisitko liittyä meidän porukkaamme?

Tässä alla näkyvät meidän avoimet työpaikkamme. Heitäpä hakemus tulemaan!

Työpaikkojen edelläkävijä

NMAC Group Oy:n kuuluvalle Enmacille on myönnetty Future Workplace-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään työpaikoille, joiden yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä, ja joissa hyvinvointia edistetään monin eri keinoin. Future Workplace-sertifikaatti kertoo työpaikkojen edelläkävijöistä.

Henkilöstön ammattitaidon kehittäminen

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Suhtaudumme kannustavasti henkilöstömme ammatilliseen kouluttautumiseen. Myös vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti.

Työterveys

Henkilöstöllemme kuuluvat laajamittaiset työterveyspalvelut sekä säännölliset terveystarkastukset. Työpisteet pyritään pitämään mahdollisimman ergonomisina.

Hyvinvointi

Henkilöstö on tärkein voimavaramme, josta haluamme pitää hyvää huolta! Edistämme henkilöstömme hyvinvointia muun muassa erilaisin yhteisin aktiviteetein ja laajennetulla työterveydellä. Haluamme etujen tukevan hyvinvointia myös työn ulkopuolella, ja käytössämme onkin e-Passi, jota voi käyttää liikuntaan, kulttuuriin, hyvinvointiin sekä työmatkojen maksamiseen. Lisäksi meillä on jokaisessa toimipisteessämme tyhy-toimikunnat, jotka suunnittelevat monenlaisia työhyvinvointia ja -viihtyvyyttä tukevia toimenpiteitä ja tapahtumia!

Vastuullisuus

Rakennamme vastuullista insinööritoimistoa teko kerrallaan. Kaikki ei ole vielä valmista, mutta olemme selkeällä ja suoralla tiellä kohti vastuullista toimintaa. Teemme sitä sen takia, että se on oikein ja asiakkaamme odottavat sitä meiltä ja tulevat odottamaan jatkuvasti suuremmissa määrin.

Työmme on laadukasta ja kokonaisvaltaista, olemme tunnettu kokonaistoimituksistamme. Laadukas työ mahdollistaa meille liiketoiminnallisen menestyksen.

Haluamme olla markkinan persoonallisin ja palvelevin insinööritoimisto. Olemme inhimillinen ja kasvollinen toimija, jonka kanssa asiakas saa aina henkilökohtaista palvelua. Toimimme asiakkaan tarpeiden mukaan, ei ikinä toisinpäin!