Etusivu » Koneet ja turvarakenteet » Putoamissuojat

Putoamissuojat

Putoamissuojat tuovat turvaa ja parantavat tuottavuutta

Turvallisesti yläilmoissa putoamissuojien avulla

Kun työ tehdään korkealla, on kriittistä huolehtia työturvallisuudesta. Enmac toimittaa räätälöidyt, putoamisen estävät turvarakenteet, joiden avulla varmistetaan turvallinen työskentely korkeuksissa. Putoamissuojat nopeuttavat esimerkiksi autojen ja junien lastinkäsittelyä. Saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa varmistaa parhaan mahdollisen ratkaisun kehittämisen. Olemme sitoutuneet täyttämään asiakkaan tarpeet.

Tehtaisiin sekä purku- ja lastauspaikoille

CE-merkityt ja helppokäyttöiset putoamissuojat tarjoavat luotettavan ratkaisun turvalliseen työskentelyyn. Enmacin putoamissuojat soveltuvat esimerkiksi tehtaisiin sekä autojen ja junien purku- ja lastauspaikoille. Tuotteemme on suunniteltu kestävyys ja turvallisuus etusijalla: turvarakenteet poistavat putoamisvaaran

Räätälöidyt putoamissuojat kustannustehokkaasti

Putoamissuoja voidaan räätälöidä kustannustehokkaasti asiakkaan haluamilla toiminnallisuuksilla. Putoamissuojan mallisuojattu runko täyttää SFS-EN ISO 14122-3 -hoitotasostandardin ergonomia-, hyvinvointi- ja turvallisuusvaatimukset

200 % nopeampi junaletkan purku
3–5 tunnin ajansäästö joka päivä
1500–2000 tuntia ajansäästöä vuodessa

Esimerkkitapauksessa vaunuletkan purku tehtiin aiemmin kolmella välisiirrolla. Uusien putoamissuojien ansiosta tarvittiin vain yksi välisiirto.

Putoamissuojan toimitusprosessi

Enmacin putoamissuojat toimitetaan aina vakioidun avaimet käteen -prosessin mukaisesti. Enmac-tiimi pitää huolen, että ratkaisumme ansiosta työntekijäsi työskentelevät turvallisesti ja tuottavammin.

Tutustu putoamissuojiimme tästä!

Liikkuu koko hoitotason matkalta

Enmac on kehittänyt turvarakenteen, jota voidaan liikutella koko kuorma-auton pituudelta. Tämän innovaation ansiosta tarvitaan vain yhdet portaat ja nostokori.

Soveltuu räjähdysvaarallisiin tiloihin

Enmac-putoamissuojat soveltuvat myös ATEX-lainsäädännön mukaisiin räjähdysvaarallisiin tiloihin (ATEX-laitedirektiivi 2014/34/EU).

Säästää aikaa ja kustannuksia

Putoamissuojan nostokoria voidaan liikuttaa helposti käsin. Ajoneuvoa ei tarvitse siirtää, mikä tekee työskentelystä tehokasta ja turvallista.

Putoamissuoja asiakkaiden silmin

”Enmacin meille räätälöimien putoamissuojien ansiosta vältymme junanvaunujen siirtämiseltä. Se vähentää purkuun, putkituksiin ja näytteidenottoihin liittyviä vaarallisia toimintoja, ja tekee toiminnastamme nopeampaa ja työstä mielekkäämpää. Putoamissuojien ansiosta työskentelymme satama-alueen vaativissa olosuhteissa on turvallista ja tehokasta.”

– Harri Luukkanen, Development & Process Engineer, Oiltanking Finland Oy.

 

“Enmacin putoamissuojat lisäsivät polttonestevaunujen lastauspaikan työturvallisuutta merkittävästi. Enmac teki asennukset ja kaiken siihen liittyvän työn kaikkiin putoamissuojiin. Tuuli, räntä ja vieressä oleva meri tekivät lisäksi olosuhteista haasteellisia. Kaverit tekivät ammattimaista työtä ja jälki on todella hyvää.”

– Harri Metsola, terminaalipäällikkö, NEOT Group

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista