Etusivu » Järjestelmätoimitukset » Tuotantolinjat

Tuotantolinjat

Tuotantokyky lukitaan suunnittelussa

Tuotantolinjan suunnitteluvaihe voi olla yrityksen kannattavuuden kannalta erittäin kriittinen. Enmacin palvelukokonaisuuteen kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tehtävät esiselvitykset ja taustatyö, jotta tuotantoinvestointi kattaisi nykytarpeen lisäksi myös tulevaisuuden vaatimukset. Simuloinnilla tunnistetaan kapasiteettitarpeet sekä esimerkiksi tarpeet laitteiden kahdentamiseen vikaherkkyys- tai kapasiteettivaatimusten takia.

Merkkiriippumaton toimija

Enmac on merkkiriippumaton toimija, joten voimme valita kuhunkin projektiin aidosti parhaan toimittajan – tekniset vaatimukset, laatu sekä kustannukset huomioiden. Valmistaja valitaan laajasta verkostostamme koti- tai ulkomailta, riippuen konepajavaatimuksista.

Kappaleenkäsittely tarpeen mukaan

Enmacin asiantuntijoilla on laaja kokemus kappaleenkäsittelylinjoista. Tuotantolinjahankkeissa elektroniikan kappaleiden koko vaihtelee kahden gramman komponenteista tuuliturbiinin kokoonpanolinjalla käsiteltäviin 250 tonnin massoihin.

Linjan volyymit voivat vuositasolla olla muutamista kappaleista kymmeniin tuhansiin. Lähtökohdat ja vaatimukset ovat tällöin hyvin erilaiset, ja ainoastaan kokemuksella ja osaamisella voidaan löytää tarkoituksenmukainen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin.

Kaivosteollisuuden linjat räätälöidysti

Kaivosteollisuuden materiaaleja käsitellään kaivoksilla, satamissa sekä jalostuslaitoksissa. Materiaalit ovat usein arvokkaita tai haitallisia, joten esimerkiksi pölyämisen hallintaan pitää kiinnittää huomiota. Useat toteutetut malmisiilot, pitkät kuljettimet sekä punnitus- ja näytteenottoprojektit takaavat onnistumisen näissä hankkeissa.

Paperinjalostusteollisuus

Enmacin DNA lähtee paperinjalostusteollisuudesta. Yhtiön 1980-luvulla alkanut taival keskittyi paperi- ja sellulaitteisiin sekä raakapuun käsittelyyn. Toteutettuja hankkeita on siis lähes 40 vuoden ajalta kotimaassa, mutta myös erittäin laajasti ulkomailla. Suuret investointihankkeet sahalinjoista kuivatuskoneisiin ja rullaimiin ovat asiantuntijoillemme tuttuja.

Ratkaisemme tarpeen asiakaskohtaisesti

Enmacin asiantuntijat voivat olla apuna suunnittelijan roolissa, valvomassa tuotantoa ja käyttöönottoa sekä toimia modernisoinneissa tai uusinvestoinneissa. Enmacin rooli voi olla myös järjestelmätoimittaja, jolloin asiakas saa yhdellä sopimuksella ja yksillä vastuilla linjat avaimet käteen -periaatteella. Sopiva ratkaisumalli löydetään yhdessä – avoimesti keskustelemalla.

KESTÄVÄÄ JA KEHITTYVÄÄ KUMPPANUUTTA

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

ENMAC – THE MAGIC IN ENGINEERING

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan teknologiaan.
TUTUSTU MEIHIN

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista