Etusivu » Järjestelmätoimitukset » Nostoapuvälineet

Nostoapuvälineet

NOSTOAPUVÄLINEET JA -LAITTEET TEOLLISUUTEEN

Enmac Oy suunnittelee ja toimittaa räätälöityjä nosto- ja siirtoapuvälineitä yli 35 vuoden kokemuksella. Asiakastarpeen mukainen, käyttökohteeseen suunniteltu nosto- ja siirtoapuväline täyttää työturvallisuudelle asetetut vaatimukset. Apuväline tehostaa työskentelyä esimerkiksi lyhentämällä nostoihin kuluvaa valmistelu- ja nostotyön työaikaa. Tarjoamme myös nostoihin, kuljetuksiin ja haalauksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Laatu ja turvallisuus etusijalla

Pitkäaikainen ja kattava asiantuntemuksemme nosto- ja siirtoapuvälineistä koostuu erilaisista nostoapuvälinerakenteista, joita ovat mm. levytarraimet, alipainetarttujat, nostomagneettisovellukset, nostopuomit ja C-koukut. Kaikki projektimme toteutetaan sertifioidun laatujärjestelmämme prosessien mukaisesti, tuotteiden laadukkuus ja turvallisuus edellä. Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja voimassa olevien standardien mukaisia.

RÄÄTÄLÖITYJEN NOSTO- JA SIIRTOAPUVÄLINEIDEN TOIMITUKSET

Suunnittelemme ja toimitamme räätälöidyt nosto- ja siirtoapuvälineet käyttövalmiina suoraan asiakkaalle. Toimitettavalle nostoapuvälineelle laaditaan käyttökohteen mukainen vaatimusmäärittely, jonka perusteella suoritetaan tekninen rakenteen konseptointi. Siihen perustuen toteutamme suunnittelun ja lujuustarkastelut sekä laadimme valmistuspiirustukset. Valvomme valmistusta ja testausta osana laadun varmistamista.

Nosto- ja siirtoapuvälineiden toimitus sisältää CE-merkinnälle vaadittavat dokumentit, kuten käyttö-, huolto- ja tarkastusohjeet sekä riskin arvioinnin. Teemme auktorisoituja määräaikais- ja käyttöönottotarkastuksia myös käytössä oleville ja uudelleen käyttöön otettaville nosto- ja siirtoapuvälineille. Nosto- ja siirtoapuvälineiden Enmac-modernisointi sisältää turvallistamissuunnittelun, lujuustarkastelun ja dokumentaation päivitykset.

Siltoihin, voimalaitoksiin ja ydinvoimaloihin

Enmac palvelee soveltuvan nostokaluston määrittelyssä. Silloissa, siltojen kansien vaihdossa ja voimalaitosprojekteissa asiantuntemuksemme on menetelmäsuunnittelussa, joka sisältää logistiikan, nostojen ja asennuksien suunnittelun sekä toteutuksen valvonnan. Suunnittelemme myös ydinvoimalaitosten nostojärjestelmien kuljetus- ja siirtovälineitä sekä haastavien komponenttien asennusmenetelmiä rakennuskohteisiin.

KESTÄVÄÄ JA KEHITTYVÄÄ KUMPPANUUTTA

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

TUOTEKEHITYKSELLÄ TULOKSIIN

Ennennäkemätön tuote tai olemassa olevan modernisointi uutta tarvetta vastaamaan. Enmac on tuotekehityksen asiantunteva kumppani.

LUE LISÄÄ

ASIAKKAAN ARVOISTA NOSTOAPUVÄLINEOSAAMISTA

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista