Vahvuuden perustana henkilöstö

Enmac on operatiivisen johtonsa omistama, monipuolinen teollisuuden asiantuntijaorganisaatio. Henkilöstö on vahvin voimavaramme – menestyksemme perustuu osaavaan ja innovatiiviseen joukkoon ammattilaisia, jotka jakavat yhteisen arvomaailman. Toiminnassamme yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tiimihenki ja yrittäjyys.

Enmac on mahdollisuuksien organisaatio, joissa ihmisiä kannustetaan itsensä kehittämiseen ja ylittämiseen sekä vastuun ottamiseen. Työyhteisönä olemme dynaaminen, epämuodollinen ja joustava. Ammattilaistemme työtehtävät ovat itsenäisiä, monipuolisia ja haastavia.

Hyvinvoiva työyhteistö

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja siihen panostetaan. Haasteellisten työtehtävien lisäksi henkilöstömme osaamista kehittää Enmac Akatemia -koulutusohjelma, jonka avulla välitämme alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä ammattilaisillemme. Tehtävänkierron avulla tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia myös pitkällä tähtäimellä. Esimiehemme suorittavat aina Johtamisen Erikoisammattitutkinnon (JET) ja työilmapiiriä ja työkykyä seurataan säännöllisillä mittauksilla, joissa olemme menestyneet hyvin.

Tarjoamme työntekijöillemme terveystarkastuksia ja -neuvoja ja tuemme liikuntaharrastuksissa laajassa lajivalikoimassa ja useissa eri liikuntapisteissä, sillä tiedämme sen koituvan yhteiseksi eduksi niin henkisenä kuin fyysisenäkin hyvinvointina. Henkilöstöllämme on myös mahdollisuus osallistua maksuttomasti erilaisiin valtakunnallisiin ja alueellisiin liikuntatapahtumiin.

Tule osaksi Enmacia

Vahvistamme organisaatiotamme jatkuvasti osaajilla, jotka etsivät uusia haasteita ja ovat valmiita toimimaan yhteisen menestyksen eteen. Toivotamme joukkoomme tervetulleiksi myös oikean asenteen ja hyvät tekniset perustiedot omaavat aloittelijat, jotka haluavat kehittyä asiantuntijoiksi teknisen suunnittelun ja tuotekehityksen saralla.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Avoimia työpaikkoja Tampereella

Pääsuunnittelijoita Tampereelle

Haemme Tampereen toimipisteeseemme pääsuunnittelijoita haastaviin ja monipuolisiin toimeksiantoihin. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimit pääsuunnittelijana joko tuotekehityksen tai teknisen suunnittelun projekteissa.

Toimistomme sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa ja Kotkassa.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Tuotekehityspalvelumme toteuttaa räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE – merkittyinä, dokumentoituina kokonaistoimituksina. Palvelumme kattaa toteutettavuusselvitykset, esisuunnittelun sekä konseptoinnin aina markkinajulkistukseen asti. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta.

Teknisen suunnittelun toimeksiannoissa tyypillisiä suunnittelukohteita ovat niin ikään koneet ja laitteet, mutta palveluihimme kuuluvat myös laajasti erilaiset teräsrakenne- putkisto- ja laitossuunnittelu- sekä prosessisuunnittelutehtävät. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva tutkinto konetekniikan alalta sekä vähintään viisi vuotta työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Eduksesi on päätyövälineidemme, SolidWorks, NX ja CATIA, hallitseminen ja konedirektiivin hyvä tuntemus. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä tuottaa uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Avoimia työpaikkoja Kotkassa

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Voit jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen jyri.halkola@enmac.fi

Avoimia työpaikkoja Porissa

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Kestävää ja kehittyvää kumppanuutta

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Enmac – The Magic in Engineering

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan mekaniikkaan.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä