Vahvuuden perustana henkilöstö

Enmac on operatiivisen johtonsa omistama, monipuolinen teollisuuden asiantuntijaorganisaatio. Henkilöstö on vahvin voimavaramme – menestyksemme perustuu osaavaan ja innovatiiviseen joukkoon ammattilaisia, jotka jakavat yhteisen arvomaailman. Toiminnassamme yhdistyy ainutlaatuisella tavalla tiimihenki ja yrittäjyys.

Enmac on mahdollisuuksien organisaatio, joissa ihmisiä kannustetaan itsensä kehittämiseen ja ylittämiseen sekä vastuun ottamiseen. Työyhteisönä olemme dynaaminen, epämuodollinen ja joustava. Ammattilaistemme työtehtävät ovat itsenäisiä, monipuolisia ja haastavia.

Hyvinvoiva työyhteistö

Henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää ja siihen panostetaan. Haasteellisten työtehtävien lisäksi henkilöstömme osaamista kehittää Enmac Akatemia -koulutusohjelma, jonka avulla välitämme alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä ammattilaisillemme. Tehtävänkierron avulla tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia myös pitkällä tähtäimellä. Esimiehemme suorittavat aina Johtamisen Erikoisammattitutkinnon (JET) ja työilmapiiriä ja työkykyä seurataan säännöllisillä mittauksilla, joissa olemme menestyneet hyvin.

Tarjoamme työntekijöillemme terveystarkastuksia ja -neuvoja ja tuemme liikuntaharrastuksissa laajassa lajivalikoimassa ja useissa eri liikuntapisteissä, sillä tiedämme sen koituvan yhteiseksi eduksi niin henkisenä kuin fyysisenäkin hyvinvointina. Henkilöstöllämme on myös mahdollisuus osallistua maksuttomasti erilaisiin valtakunnallisiin ja alueellisiin liikuntatapahtumiin.

Tule osaksi Enmacia

Vahvistamme organisaatiotamme jatkuvasti osaajilla, jotka etsivät uusia haasteita ja ovat valmiita toimimaan yhteisen menestyksen eteen. Toivotamme joukkoomme tervetulleiksi myös oikean asenteen ja hyvät tekniset perustiedot omaavat aloittelijat, jotka haluavat kehittyä asiantuntijoiksi teknisen suunnittelun ja tuotekehityksen saralla.

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei ole juuri avoinna, voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Avoimia työpaikkoja Tampereella

Laitos- ja prosessisuunnittelijoita

Haemme Tampereen toimipisteeseemme laitos- ja prosessisuunnittelun osaajia. Työ pitää sisällään taustastasi ja kokemuksestasi riippuen erilaisia laitos- tai prosessisuunnittelutehtäviä kuten esimerkiksi teräsrakenne- ja putkistosuunnittelua 3D-ohjelmistoilla.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto, hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta 3D-laitossuunnittelusta tai prosessisuunnittelusta. Eduksesi on myös päätyövälineidemme, SolidWorks, Vertex Plants, Inventor, Comos ja/tai  PDMS hallitseminen.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi 31.7.2019 mennessä. Jos heräsi kysyttävää, lisätietoja antaa suunnittelujohtajamme erkki.suontaka@enmac.fi, p. 050 562 0810.

Projektipäällikkö / projekti-insinööri

Haemme Tampereen toimipisteeseemme projektipäällikköä ja/tai projekti-insinööriä. Kokemuksestasi riippuen tulet toimimaan projektipäällikkönä tai projekti-insinöörinä asiakkaidemme vaihtelevissa projekteissa. Vastaat asiakasprojektiemme resursoinnista, työn laadusta, aikataulusta ja budjetista sekä osallistut mahdollisuuksien mukaan myös suunnittelutyöhön.

Edellytämme ylempää korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa kone- tai energiatekniikan alalta, kokemusta suunnittelusta ja teollisuuden projektinhoitotehtävistä, paineensietokykyä sekä määrätietoista otetta työhön. Konedirektiivin hyvä tuntemus sekä kokemus ydinvoima-alalta ovat eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi 31.7.2019 mennessä. Jos heräsi kysyttävää, lisätietoja antaa projektijohtajamme teemu.nevaharju@enmac.fi, p. 040 836 0993.

Suunnittelijoita ja pääsuunnittelijoita

Oletko sinnikäs ongelmanratkoja, joka osaa pelata tiimissä? Onko vähintään perusmekaniikan osaaminen kunnossa ja osaat mallintaa? Löytyykö sinulta myös asiakaspalvelukykyä?  Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on teknisen alan tutkinto ja hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin. Mahdollisuutesi paranevat, mikäli sinulla on 3D-mallinnustaitoa muutamalla eri ohjelmistoilla, standardien tuntemusta, englanninkielen taitoa tai jokin erikoisosaaminen suunnittelun alueelta.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi 31.7.2019 mennessä. Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa suunnittelujohtajamme erkki.suontaka@enmac.fi, p. 050 562 0810.

Avoimia työpaikkoja Kotkassa

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Voit kuitenkin halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen jyri.halkola@enmac.fi

 

Avoimia työpaikkoja Porissa

Suunnittelija ja/tai pääsuunnittelija

Oletko sinnikäs ongelmanratkoja, joka osaa pelata tiimissä? Onko vähintään perusmekaniikan osaaminen kunnossa ja osaat mallintaa? Löytyykö sinulta myös asiakaspalvelukykyä?  Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on teknisen alan tutkinto ja hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin. Mahdollisuutesi paranevat, mikäli sinulla on 3D-mallinnustaitoa muutamalla eri ohjelmistoilla, standardien tuntemusta, englanninkielen taitoa tai jokin erikoisosaaminen suunnittelun alueelta.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi 31.7.2019 mennessä.Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa suunnittelujohtajamme erkki.suontaka@enmac.fi, p. 050 562 0810.

 

Kestävää ja kehittyvää kumppanuutta

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Enmac – The Magic in Engineering

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan mekaniikkaan.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä