Pääsuunnittelijoita Tampereelle

Haemme Tampereen toimipisteeseemme pääsuunnittelijoita haastaviin ja monipuolisiin toimeksiantoihin. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimit pääsuunnittelijana joko tuotekehityksen tai teknisen suunnittelun projekteissa.

Toimistomme sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa ja Kotkassa.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Tuotekehityspalvelumme toteuttaa räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE – merkittyinä, dokumentoituina kokonaistoimituksina. Palvelumme kattaa toteutettavuusselvitykset, esisuunnittelun sekä konseptoinnin aina markkinajulkistukseen asti. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta.

Teknisen suunnittelun toimeksiannoissa tyypillisiä suunnittelukohteita ovat niin ikään koneet ja laitteet, mutta palveluihimme kuuluvat myös laajasti erilaiset teräsrakenne- putkisto- ja laitossuunnittelu- sekä prosessisuunnittelutehtävät. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva tutkinto konetekniikan alalta sekä vähintään viisi vuotta työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Eduksesi on päätyövälineidemme, SolidWorks, NX ja CATIA, hallitseminen ja konedirektiivin hyvä tuntemus. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä tuottaa uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Arkisto

Enmacin Pikkujoulu 2019

Enmacin pikkujoulua vietettiin jälleen tunnelmallisessa Tallinnas… Lue lisää >


Vilinää TeknologiaUra-tapahtumassa

Enmac oli mukana 5.11. järjestetyssä TeknologiaUra-tapahtumassa T… Lue lisää >


Kotkan yksikkömme muutti!

Kotkan yksikkömme muutti uusiin tiloihin Toimistotalo Otson kuud… Lue lisää >


Joko löysit Ension?

Nettibottimme, Ensio, auttaa sinua löytämään etsimäsi nettisivuil… Lue lisää >


Tiimitoimintaa Varalassa

Enmacin Tampereen toimiston porukka kisaili ja saunoi Varalassa Lue lisää >


Kaanaa Karting

Enmacin Tampereen tykytoimikunta järjesti henkilökunnalle Karting… Lue lisää >


Hyvän kesän toivotus!

Enmac toivottaa kaikille aurinkoista ja rentoa kesää! Lue lisää >


Juhannussauna

Sauna lämpeni Enmaclaisille Hangaslahdessa Lue lisää >


Avoimia työpaikkoja!

Enmacissa on nyt useita työpaikkoja auki! Lue lisää >


Enmacin naisedustus likkojenlenkillä!

Enmacilaiset osallistuivat vuoden 2019 likkojenlenkille viiden na… Lue lisää >


Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä