Pääsuunnittelijoita Tampereelle

Haemme Tampereen toimipisteeseemme pääsuunnittelijoita haastaviin ja monipuolisiin toimeksiantoihin. Osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen toimit pääsuunnittelijana joko tuotekehityksen tai teknisen suunnittelun projekteissa.

Toimistomme sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa ja Kotkassa.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Tuotekehityspalvelumme toteuttaa räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE – merkittyinä, dokumentoituina kokonaistoimituksina. Palvelumme kattaa toteutettavuusselvitykset, esisuunnittelun sekä konseptoinnin aina markkinajulkistukseen asti. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta.

Teknisen suunnittelun toimeksiannoissa tyypillisiä suunnittelukohteita ovat niin ikään koneet ja laitteet, mutta palveluihimme kuuluvat myös laajasti erilaiset teräsrakenne- putkisto- ja laitossuunnittelu- sekä prosessisuunnittelutehtävät. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva tutkinto konetekniikan alalta sekä vähintään viisi vuotta työkokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Eduksesi on päätyövälineidemme, SolidWorks, NX ja CATIA, hallitseminen ja konedirektiivin hyvä tuntemus. Arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä kykyä tuottaa uusia teknisiä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.10.2018 mennessä osoitteeseen rekry@enmac.fi.

Arkisto

3D-tulostusta ja topologiaoptimointia

Hyödyntääkö yrityksesi jo topologian optimointia ja teollista 3d-… Lue lisää >


Uutta ja jännittävää!

Olemme hankkineet käyttöömme uuden huikean työvälineen! Lue lisää >


Pääsuunnittelijoita Tampereelle

Vahvistamme organisaatiotamme uusilla osaajilla Lue lisää >


Enmacin putoamissuojat

Tule tutustumaan räätälöityihin turvarakenteisiimme Eurosafety-me… Lue lisää >


Enmac Eurosafety messuilla!

Tervetuloa osastollemme A951! Lue lisää >


Enmac Oy on päivittänyt tietosuojaselosteensa

Enmac Oy on päivittänyt tietosuojaselosteensa vastaamaan EU:n yle… Lue lisää >


Enmac Hockey 2018

Tampereen yksiköstä muodostetut joukkueet kohtasivat Hakametsän k… Lue lisää >


Palvelemme nyt myös Porissa

Enmac on avannut toimiston Poriin palvelemaan Porin ja Rauman seu… Lue lisää >


Hyvää uutta vuotta 2018!

Lue lisää >


Rauhallista Joulua!

Lue lisää >


Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä