Enmac – The Magic in Engineering

Enmac on dynaaminen ja innovatiivinen mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme tuotekehityksen, teknisen sekä laitos- ja prosessisuunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla. Vahvuuksiamme ovat asiantuntemus, ideointikyky ja luovuus.

Enmac on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani, jonka palvelu perustuu asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen. Osaamisemme avulla luomme asiakkaillemme uutta liiketoimintaa ja tulevaisuuteen tähtääviä tuotteita, asiakkaan liiketoiminnan ja toimeksiannon tarpeiden syvällisen ymmärtämisen kautta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista. Halumme ja tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme taloudellista etua.

Toimivan johtonsa omistama, vuonna 1983 perustettu Enmac on vahvasti kasvava yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 7,7 milj. euroa.

Vastuunkantava kumppani vaativaan mekaniikkaan

Enmac on asiakkaaseen sitoutunut kumppani ja kantaa tarvittaessa kokonaisvastuun projektista, olipa sen laajuus millainen tahansa. Viemme projektin maaliin aikataulussa, dokumentoidusti ja sovitun mukaisena. Teemme asiat kerralla kuntoon, laadukkaasti ja täsmällisesti.

Enmacissa työskentelee noin 80 asiantuntijaa. Enmac Akatemia -koulutusohjelman avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti.

Asiantunteva, vastuunkantava ja asiakkaan liiketoimintaa ymmärtävänä kumppanina Enmac on se taika, jota insinööritoimistolta tarvitset.

Juha Ritala
hallituksen jäsen

linkedin_invert.png

Pertti Huusko
hallituksen puheenjohtaja

Veli-Matti Erkkilä
hallituksen jäsen

linkedin_invert.png

Teemu Nevaharju
hallituksen jäsen

linkedin_invert.png

Yhteisiä menestys-tarinoita

Avoimesti kommunikoiden, yhteiseen päämäärään tähdäten – optimaaliset ratkaisut kovan luokan haasteisiin.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Enmac – osaajiensa summa

Menestyksemme perustuu osaavaan ja innovatiiviseen joukkoon ammattilaisia, jotka jakavat yhteisen arvomaailman.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä