Luotettavat turvarakenteet putoamisvaaran hallintaan

Enmacin vahva suunnitteluosaaminen tuottaa taattua turvallisuutta. Kotimaiset ja luotettavat Enmac Ensured Safety ‑turvarakenteet on suunniteltu työskentelyyn korkeilla paikoilla, esimerkiksi tehtaissa, nesteterminaaleissa sekä autojen ja junien lastauspaikoilla. Toimitamme avaimet käteen -periaatteella asiakaskohtaisesti räätälöidyt, putoamisen estävät CE-merkityt turvarakenteet, joilla varmistetaan turvallinen työskentely.

Turvarakenteet muokataan asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Ne ovat helppokäyttöisiä ja sama turvarakenne soveltuu räätälöitävyytensä ansiosta eri korkuisiin tiloihin ja erilaisille kohteille.

Turvarakenteet sopivat myös ATEX-lainsäädännön tarkoittamissa räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviksi. Mallisuojattu runko täyttää SFS-EN ISO 14122-3 hoitotasostandardin mitoitus- ja lujuusvaatimukset.

Ensured Safety -turvarakenteet


Tutustu uusiin Ensured Safety
-turvarakenteitamme esitteleviin sivuihin
osoitteessa ensuredsafety.fi

Kestävää ja kehittyvää kumppanuutta

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Tuotekehityksellä tuloksiin

Ennennäkemätön tuote tai olemassa olevan modernisointi uutta tarvetta vastaamaan. Enmac on tuotekehityksen asiantunteva kumppani.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä