Luotettavat turvarakenteet putoamisvaaran hallintaan

Enmacin vahva suunnitteluosaaminen tuottaa taattua turvallisuutta. Kotimaiset ja luotettavat Enmac Ensured Safety ‑turvarakenteet eli putoamissuojat on suunniteltu varmistamaan turvallinen työskentely korkeilla paikoilla, kuten tehtaissa, nesteterminaaleissa sekä säiliöautojen ja säiliöjunien lastauspaikoilla.

Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt, putoamisen estävät CE-merkityt turvarakenteet avaimet käteen -ratkaisuna.

PUTOAMISSUOJILLAMME ON OMA SIVUSTO. LUE LISÄÄ PUTOAMISSUOJISTAMME TÄÄLTÄ: ensuredsafety.fi

Räätälöidyt turvarakenteet

Putoamissuojat muokataan asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Ne ovat helppokäyttöisiä ja sama turvarakenne soveltuu räätälöitävyytensä ansiosta eri korkuisiin tiloihin ja erilaisille kohteille.

Putoamissuojat sopivat myös ATEX-lainsäädännön tarkoittamissa räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviksi. Mallisuojattu runko täyttää SFS-EN ISO 14122-3 hoitotasostandardin mitoitus- ja lujuusvaatimukset.

Klikkaamalla näet alla olevat kuvat suurempina.

Ensured Safety -turvarakenteet


Tutustu uusiin Ensured Safety
-turvarakenteitamme esitteleviin sivuihin
osoitteessa ensuredsafety.fi

Kestävää ja kehittyvää kumppanuutta

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Tuotekehityksellä tuloksiin

Ennennäkemätön tuote tai olemassa olevan modernisointi uutta tarvetta vastaamaan. Enmac on tuotekehityksen asiantunteva kumppani.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä