Nostoapuvälineet avaimet käteen ‑ratkaisuina

Enmac tarjoaa asiakkaidensa käyttöön vahvan nostoapuvälineiden suunnitteluosaamisen. Suunnittelemme asiakkaan tarpeeseen räätälöidyt nosto- ja siirtoapuvälineet vaativiin olosuhteisiin ja huolehdimme laadukkaasta lopputuloksesta aina käyttöönottotarkastettuun toimitukseen asti. Turvallisuus on lähtökohtamme kaikessa nosto- ja siirtoapuvälineisiin liittyvässä toiminnassa.

Kattava kokemuksemme nosto- ja siirtoapuvälineiden suunnittelusta pitää sisällään niin suuria kuin pienempiäkin projekteja. Lue lisää suunnittelemastamme suuresta turbiininnostolaitteesta täältä.

Nostoapuvälineiden tarkastuksista huolehtivat Inspecta Sertifiointi Oy:n auktorisoimat tarkastajamme, jotka varmistavat, että nostoapuväline täyttää asetetut vaatimukset.

Sertifioidut tarkastukset

Enmacin palveluihin kuuluvat myös sertifioitujen tarkastajiemme tekemät valmisnostoapuvälineiden tarkastukset ja CE-merkinnät. Ennen käyttöönottoa tehtävässä tarkastuksessa varmistamme, että nostolaite on suunniteltu, mitoitettu ja valmistettu oikein. Avullamme hoituvat myös nosto- ja siirtoapuvälineiden määräaikaistarkastukset, joissa nostoapuvälineiden kunto ja niiden merkinnät varmistetaan ennen käyttöä.

Nostoapuvälineen päivittäminen tarkastuksessa ilmenneen tarpeen mukaiseksi kuuluu myös Enmacin palveluvalikoimaan.

Kestävää ja kehittyvää kumppanuutta

Enmac on asiantuntijasi tuotekehityksen, teknisen suunnittelun ja vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

Tuotekehityksellä tuloksiin

Ennennäkemätön tuote tai olemassa olevan modernisointi uutta tarvetta vastaamaan. Enmac on tuotekehityksen asiantunteva kumppani.

Asiakkaan arvoista nostoapuvälineosaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettynä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä