Laadukkaat kokonaisratkaisut

Enmacin keskeistä osaamista on vaativien kokonaisuuksien ymmärtäminen ja niihin soveltuvien räätälöityjen tuotteiden toimittaminen.

Suunnittelemme asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä nosto- ja siirtoapuvälineitä vaativiin olosuhteisiin ja huolehdimme laadukkaasta lopputuloksesta aina käyttöönottotarkastukseen asti.

Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöitynä myös Enmac Ensured Safety -tuoteperheen kotimaiset, CE-merkityt turvarakenteet, joilla varmistetaan turvallinen työskentely korkealla, esimerkiksi tehtaissa sekä autojen ja junien lastauspaikoilla.

Asiakkaan arvoista osaamista

Avoin vuorovaikutus yhdistettyinä asiantuntemukseen, ideointikykyyn ja luovuuteen luo pohjan hedelmälliselle kumppanuudelle.

Laadukkaat palvelut mekaniikan kentälle

Enmacin palvelutarjontaan kuuluvat tuotekehitys, tekninen suunnittelu sekä asiantuntijapalvelut – laadukkaasti, dynaamisesti ja innovatiivisesti.

Enmac – The Magic in Engineering

Vastuunkantava ja sitoutunut kumppani vaativaan mekaniikkaan.

Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä