Tekninen suunnittelu

Enmac tarjoaa muun muassa asiantuntevaa, täsmällistä ja laadukkaasti dokumentoitua kone-, teräsrakenne-, laitos- ja prosessi-, ajoneuvo- ja nostoapuvälinesuunnittelua.

Asiantuntija-palvelut

Enmacin asiantuntijapalveluihin kuuluvat vaativat tekniset rakenne- ja virtausanalyysit, lujuuslaskenta sekä tekninen ongelmanratkaisu – laadukkaasti ja tarkasti.

Tuotekehitys

Ennennäkemätön Enmac-tuote tai olemassa olevan modernisointi syntyy, kun yhdistetään mekaniikkasuunnitteluun liittyvät analyysit, teollinen muotoilu, 3D-tulostus ja luovuus.

 

Asiantuntevaa osaamista

Enmac tarjoaa yli 35 vuoden kokemuksella ratkaisuja teknologiateollisuudelle ja uusien innovaatioiden parissa toimiville asiakkaille. Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita, kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE-merkittyinä kokonaistoimituksina.

 

Lataa tästä esite, jossa on listattuna kaikki tarjoamamme palvelut.

Yksilöllinen ratkaisu tuotekehitykseen tai toimitus- ja investointiprojektiin

Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti. Palvelumme voi koskea erilaisia tuotekehityshankkeita, vaativia toimitus- ja investointiprojekteja tai ongelmanratkaisua teknisten analyysien avulla – olemme käytössäsi.

Turvarakenteiden ja nostoapuvälineiden kokonaistoimittaja

Suunnittelemme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä nosto- ja siirtoapuvälineitä sekä turvarakenteita eli putoamissuojia vaativiin olosuhteisiin. Huolehdimme laadukkaasta lopputuloksesta aina käyttöönottotarkastettuihin toimituksiin asti – myös avaimet käteen -palveluna.

 

Ajankohtaista

Kotkan yksikkömme muutti!

Kotkan yksikkömme muutti uusiin tiloihin Toimistotalo Otson kuudenteen kerrokseen!


Joko löysit Ension?

Nettibottimme, Ensio, auttaa sinua löytämään etsimäsi nettisivuiltamme!


Laadukasta ja toimivaa palvelua

Projektit toteutetaan sertifioidun toimintajärjestelmän mukaisesti (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007) ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa on tiivistä läpi projektin.

Ota yhteyttä