Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Joni Pursiainen tuo Enmacille pitkän linjan kokemusta kehitystehtävistä

Joni Pursiainen tuo Enmacille pitkän linjan kokemusta kehitystehtävistä

Joni Pursiainen on valittu Enmacin talousjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään elokuun alussa ja ennakko-odotukset uudesta työyhteisöstä ovat osuneet nappiin – hän odotti Enmacin olevan hyvähenkinen yhtiö täynnä mukavaa porukkaa, ja sitähän Enmac onkin;

”Yhtiöstä löytyy selvästi tekemisen meininkiä sekä vahvaa projekti- ja insinööriosaamista, jonka varaan tulevaa kehitystä ja kasvua on hyvä rakentaa. Olen erittäin innoissani päästessäni mukaan Enmacin kehityksen seuraavaan askeleeseen”, Pursiainen kertoo.

Pursiainen on työskennellyt aiemmin insinööritoimistossa talousjohtajana, vastuullaan kaikki hallinnon osa-alueet. Tämän lisäksi hän on työskennellyt erilaisissa talouden, liiketoiminnan kehityksen sekä tieto- ja viestintätekniikan tehtävissä.

Yhtiönä Enmac jatkaa kasvuaan ja kehittymistään entistäkin voimakkaammin. Pursiaisella on vahva tausta kehitystehtävistä insinööritoimistossa, minkä myötä kokemusta on kertynyt sekä Suomessa että ulkomailla toteutettavista projekteista. Lisäksi Pursiainen näkee yrityksen kasvun mahdollistavan kasvun myös itselle, mahdollisuuden oppia uutta sekä osaltaan vaikuttaa kehitykseen. Hän haluaa samanlaisen hyvän kasvun, oppimisen ja kehittymisen kierteen jatkuvan myös Enmacilla, mikä puolestaan mahdollistaa mielenkiintoisia ja hauskojakin asioita, kuten yhdessä tekemisen kulttuurin vahvistamista.

Enmac toivottaa Pursiaisen lämpimästi tervetulleeksi taloon!

19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista
28 tammikuun, 2022 • Ajankohtaista