Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Pitkästä aikaa messuilla!

Pitkästä aikaa messuilla!

StocExpo-messut järjestettiin 23.-25.toukokuuta Rotterdamissa. Kävijöitä oli varsin mukavasti ja liidejä kerättiin ahkerasti! Tunnelma oli avoin ja ihmiset tulivat rohkeasti juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia.

PulPaper-messut puolestaan järjestettiin 7.-9.kesäkuuta Helsingin messukeskuksessa. Ensimmäisenä päivänä kävijöitä tuntui olevan aika vähän, mutta ihmisvirran ajateltiin piristyvän toisena päivänä järjestettävien toisten messujen myötä. Toisin kuitenkin kävi ja kävijämäärä pysyi hyvin maltillisena StocExpoon verrattuna. Toisena päivänä Kotkan-toimistoltamme tuotiin paikalle 3D-lasit, joiden avulla ständivierailijat pääsivät kokeilemaan korkealla yläilmoissa astelua putoamissuojamme turvin. Laseja käytiin kokeilemassa ahkerasti 😀

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista