Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Bosch Rexroth luottaa Enmacin osaamiseen Kiasman näyttämötekniikan uusimisessa Helsingissä

Bosch Rexroth luottaa Enmacin osaamiseen Kiasman näyttämötekniikan uusimisessa Helsingissä

Globaalisti yli 5 miljardin ja Suomessa lähes 100 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä Bosch Rexroth ja Enmac tekevät tiivistä yhteistyötä. Eräänä osoituksena tästä on Nykytaiteen museo Kiasman näyttämötekniikan kokonaistoimitus, johon Enmac toimittaa suunnittelun lisäksi useita järjestelmiä. Toimitus sisältää kaikkiaan yli 20 järjestelmää, nostimista kiinnitysratkaisuihin.


”Hanke on iso ja vaativa kokonaistoimitus ja on erityisen hienoa, että alansa teknologiajohtaja Bosch Rexroth on valinnut Enmacin kumppanikseen. Kiasma on myös huikea eturivin referenssi osaamisestamme” kertoo Enmacin Sampo Siuko.

Bosch Rexroth ja Enmac uusivat Kiasman näyttämötekniikkaa.


”Hankkeessa korostuvat luotettavuus ja ohjattavuus sekä yksittäisenä teknisenä vaatimuksena matala äänitaso” Siuko jatkaa. Bosch Rexroth toimittaa järjestelmiin kaikki servokäytöt, ohjausjärjestelmän sekä ohjelmistot. Bosch Rexrothin Division Manager, Factory Automation Olli Sihvo:


“Bosch Rexrothilla on pitkät perinteet näyttämöautomaation toimituksissa maailmalla, ja Kiasmassa pääsemme täysiverisesti käyttämään osaamistamme myös meillä Suomessa. Projektin onnistumisen kannalta osaavat ja luotettavat kumppanit ovat ensiarvoisen tärkeitä. Enmacin kanssa yhteistyö on toiminut hyvin ja yhdessä toimiminen on ollut helppoa. Viimekädessä tämä näkyy loppuasiakkaalle laatuna ja onnistuneena hankkeena. Olemmekin erittäin tyytyväisin, että saimme Enmacin kumppaniksemme tähän hyvin mielenkiintoiseen projektiin.”


Bosch Rexrothin kanssa tehtävä yhteistyö jatkaa Enmacin strategiaa olla merkittävä vaativien räätälöityjen kokonaistoimitusten tekijä kotimaassa. ”Bosch Rexroth-kumppanuus mahdollistaa koko laajan tuoteportfolion ja laadukkaiden tuotteiden tarjoamisen toimituksiimme ja pystymme näin lisäämään kilpailuetua myös muille asiakkaillemme” Siuko päättää.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista