Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Enmac mukana mullistamassa pakettijakelua

Enmac mukana mullistamassa pakettijakelua

Agora Networks Oy on ideoinut uuden tavan vastata asiakkaiden tarpeeseen saada pakettien kuljetusketju ympärivuorokautiseksi loppuasiakkaalle asti.

Uusi ratkaisu pakettien Last Mile-haasteeseen rakennetussa kaupunkiympäristössä on robotisoitu jakelupiste, johon voidaan liittää mm. mainosnäkyvyys, ilmanlaadunmittaus sekä mobiiliverkon tukiasema.

Jakelupiste on kompaktin kokonsa ansiosta helposti sijoitettavissa ja hiottu visuaalinen ilme mahdollistaa sijoittamisen sinne missä ihmiset liikkuvat. Laitteen sisällä oleva robotti noutaa hellävaraisesti paketit tunnistautumisen jälkeen.

Teollisten robottiautomaatiosolujen suunnittelijana ja toimittajana Enmac yhdisti tämän idean sarjatuotantomenetelmiin. Kehittämällä jokainen osa-alue erikseen vastaamaan tarvetta, on saatu hiottu kokonaisuus, jota pystytään teollisesti monistamaan. Enmac käytti vahvaa suunnittelu- ja projektinjohto-osaamistaan sekä hyödynsi parhaita valmistajia toteuttamaan kokonaisuuden. Kehitys jatkuu ja uusia mahdollisuuksia hyödyntää laitetta otetaan käyttöön jatkossa.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista