Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Enmac ja Oukotek yhdistävät voimansa

Enmac ja Oukotek yhdistävät voimansa

Teollisuusyritysten vaativien suunnittelu- ja konsultointipalvelujen erikoisosaajat Enmac Oy ja Oukotek Oy yhdistävän voimansa yrityskaupalla, jossa Enmacin emoyhtiö hankkii Oukotekin koko osakekannan. Oukotekin avainhenkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissään ja uuden kokonaisuuden merkittävinä omistajina.

Yrittäjämäisellä asenteella toimivat Enmac ja Oukotek muodostavat yhdessä yli 150 ammattilaisen yrityksen. Yhdistymisen myötä molemmat yritykset palvelevat asiakkaitaan entistä laajemmalla alueella ja vahvistuneella palvelukokonaisuudella.

”Olemme erittäin iloisia toteutetusta järjestelystä ja sen luomista uusista mahdollisuuksista palvella asiakkaitamme. Yhdessä Oukotekin kanssa voimme tarjota todella vahvan palvelukokonaisuuden laitoshankkeiden suunnittelussa ja erikoisosaamisalueilla kuten prosessi-, automaatio-, sähkö- ja putkistosuunnittelussa.”, kertoo Enmacin toimitusjohtaja Juha Ritala.

Yhdistymisen taustalla on molempien yhtiöiden kasvuhalukkuus ja samanlainen arvomaailma. Henkilöstön arvostaminen, korkea työn laatu sekä asiakkaiden arvostama asiantuntijuus pysyvät tärkeinä kilpailuvaltteina.

”Olemme tyytyväisiä löydettyämme kumppanin, jonka kanssa on luontevaa jatkaa yhtiömme toiminnan kehittämistä ja kasvattamista. Meillä ei ole päällekkäisiä toimintoja ja yhdessä voimme hyödyntää toistemme maantieteellistä sijaintia ja tarjota laajemman palvelukokonaisuuden nykyisille sekä uusille asiakkaillemme”, sanoo Oukotekin toimitusjohtaja Ermo Lohi.

Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi!

Enmac on vaativia teollisuuden suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, turvarakenteita ja kokonaistoimituksena toteuttava asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Tampereella, Kotkassa, Porissa ja Raumalla. www.enmac.fi & www.ensuredsafety.fi

Oukotek on teollisuuden suunnittelu- ja konsultointipalveluyritys, jonka päätoimipaikka sijaitsee Oulussa. www.oukotek.fi

Lisätietoja:
Enmac Oy, toimitusjohtaja Juha Ritala, juha.ritala@enmac.fi p. 045 657 9213 ja
Oukotek Oy, toimitusjohtaja Ermo Lohi, ermo.lohi@oukotek.fi p. 050 588 0619

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista