Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Sovellussuunnittelijoita

Sovellussuunnittelijoita

Haemme sovellussuunnittelijoita kaikkiin toimipisteisiimme!

Työ pitää sisällään, taustastasi ja kokemuksestasi riippuen, erilaisten sovellusohjelmien suunnittelua teollisuuden prosesseihin, automatisoituihin koneisiin ja laitteisiin liittyviin kokonaisratkaisuihin.

Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja kokemusta ohjelmoitavien ohjausjärjestelmien parissa työskentelystä. Arvostamme lisäksi tuntemusta erilaisista automaatio- ja konenäköjärjestelmistä. Taustasi voi olla myös teollisuusrobotiikan tai PC-sovellussuunnittelun ympäristöistä.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuva ja joustava. Tutustutamme sinut perusteellisesti työyhteisöömme ja tuleviin vastuualueisiisi. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, ja huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi, myös uudessa työsuhteessasi. Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia, ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 24.9.2021 osoitteeseen rekry@enmac.fi Viestin otsikkoon hakemasi tehtävä ja oma nimi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista