Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Sähkösuunnittelijoita

Sähkösuunnittelijoita

Haemme sähkösuunnittelijoita kaikkiin toimipisteisiimme!

Tehtävänäsi on eri teollisuuden alojen prosessien sekä laitekokonaisuuksien sähkö-/automaatio- ja instrumentointisuunnittelu. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat projektien sähkö- ja automaatiojärjestelmien ratkaisu- ja laitemäärittelyt. Työnkuva on muokattavissa osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan.  Edellytämme suunnittelukokemusta nykyaikaisilla CAD-järjestelmillä.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuva ja joustava. Tutustutamme sinut perusteellisesti työyhteisöömme ja tuleviin vastuualueisiisi. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, ja huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi, myös uudessa työsuhteessasi. Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia, ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 24.9.2021 osoitteeseen rekry@enmac.fi Viestin otsikkoon hakemasi tehtävä ja oma nimi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista