Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Pääsuunnittelijoita /Suunnittelijoita

Pääsuunnittelijoita /Suunnittelijoita

Haemme pääsuunnittelijoita ja suunnittelijoita kaikkiin toimipisteisiimme!

Tehtäväkokonaisuutemme ovat vaativia. Haemme ensisijaisesti kokeneita suunnittelijoita kone-, laite-, tai laitossuunnittelun aloilta. Soveltuva koulutus, useamman vuoden työkokemus, ja vahva mekaniikan sekä lujuusopin osaaminen tasoittaa tiesi palvelukseemme.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuva ja joustava. Tutustutamme sinut perusteellisesti työyhteisöömme ja tuleviin vastuualueisiisi. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, ja huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi, myös uudessa työsuhteessasi. Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia, ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen, ja rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 24.9.2021 osoitteeseen rekry@enmac.fi Viestin otsikkoon hakemasi tehtävä ja oma nimi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista