Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Lujuuslaskijoita

Lujuuslaskijoita

Haemme lujuuslaskijoita kaikkiin toimipisteisiimme!

Hakijalta edellytämme yliopistotasoisen koulutuksen teknisen laskennan puolelta ja mielellään työkokemusta lujuuslaskentatehtävistä teollisuuden parista. Tehtävään valitut pääsevät osaksi asiantuntijatiimiämme, missä ratkomme asiakkaidemme ongelmia ja tehostamme heidän prosessejaan. Tuotamme erilaisia rakenne- ja virtausanalyysejä niihin liittyvine laskentoineen ja ratkaisuehdotuksineen. Päätyövälineinä käytämme FEM-ohjelmistoja. (Femap, Abaqus ja Ansys). Arvostamme erityisesti hakijan kykyä soveltaa teoriatietoja käytännön ongelmien ratkaisuihin.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuva ja joustava. Tutustutamme sinut perusteellisesti työyhteisöömme ja tuleviin vastuualueisiisi. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, ja huolehdimme työssäjaksamisen näkökulmasta lomatarpeistasi, myös uudessa työsuhteessasi. Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia, ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuakana, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään 24.9.2021 osoitteeseen rekry@enmac.fi Viestin otsikkoon hakemasi tehtävä ja oma nimi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista