Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Esittelyssä uusi myyntijohtajamme!

Esittelyssä uusi myyntijohtajamme!

Mika Lehtonen aloitti myyntijohtajanamme elokuun alussa. Mika on vahva teknisen myynnin ja liiketoimintojen kehityksen ammattilainen ja hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Finn-Power Oy:ssä erilaisissa myynnin-, tuotannon- ja tuotekehityksen työtehtävissä ympäri maailmaa. Mika on työskennellyt myös Purso Oy:ssä ajoneuvoyksikön toiminnan johtajana sekä myöhemmin ideoimansa ja kehittämänsä valaistusjärjestelmäyksikön myynti- ja liiketoiminnan kehitysjohtajana. Kaiken lisäksi Mika toimii asiantuntijana EU:ssa LightingEuropen työryhmässä.

Näin Mika itse kuvailee Enmaciin siirtymistä: ”On hienoa päästä mukaan tähän huikeiden ammattilaisten joukkoon! Elokuun alusta uutena Enmac-laisena olen saanut erittäin hyvän vastaanoton sekä perehdytyksen Enmac perheeseen. Tunnen olevan erittäin tervetullut joukkoon ja on hienoa saada tarttua uusiin haasteisiin ja tuoda mukaan oma osaamiseni!”

Kiitos Mika! Myös Enmacin puolesta on mahtavaa saada uusi rautainen ammattilainen tiimiimme! Tervetuloa Mika!

Tiedäthän, että meiltä täältä Enmacista saat vaikka oman laitteen tai koneen kokonaisratkaisuna? Suunnittelun, projektinjohdon, valmistuksen sekä dokumentoinnin kokonaistoimituksena – kaikki yhdestä samasta paikasta!

Enmac on dynaaminen ja innovatiivinen teollisuuden asiantuntijapalveluihin, projektien johtamiseen sekä kokonaistoimituksiin keskittynyt asiantuntijayritys. Palvelemme asiakkaitamme tuotekehityksen, teknisen suunnittelun, laitos- ja prosessisuunnittelun, energia- ja ympäristöpalveluiden sekä vaativien asiantuntijapalveluiden aloilla.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista