Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Energia- ja ympäristötekniikan projekti-insinöörejä

Energia- ja ympäristötekniikan projekti-insinöörejä

Haemme Tampereen toimipisteeseen energia- ja ympäristötekniikan projekti-insinöörejä!

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta turvallisuus-, energia- tai ympäristötekniikasta. Voit olla vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta hankkinut. Toimit osana energia- ja ympäristöpuolen asiantuntijatiimiämme monipuolisten energia- ja prosessiteollisuuden projektien parissa.

Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi erilaiset ympäristö- ja vaatimustenmukaisuusselvitystyöt, lämpö- ja voimalaitosprojektien avustavat tehtävät, dokumenttien hallinta, sekä suunnittelutehtävät oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Olet innovatiivinen, analyyttinen, organisointikykyinen ja suoriudut tehtävistä myös englannin kielen avulla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, sekä osana asiantuntijaorganisaatiota. Työotteesi pysyy aktiivisena vaativienkin projektien parissa ja tuot energisen panoksen toimintaamme. Työskentely useissa eri projekteissa edellyttää kykyä oman työn johtamiseen.

Erityisosaamiseemme kuuluu uusien laitoshankkeiden sekä olemassa olevien laitosten ympäristönsuojelun, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden arviointi sisältäen mm. riskien- ja laadunhallinnan, vaaran arvioinnit, kemikaaliselvitykset, turvallisuusasiakirjat ja ATEX-tilaluokitukset.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuvaa ja joustavaa. Huomioimme mahdolliset erityistarpeesi esimerkiksi perhetilanteen näkökulmasta tai jostain muusta syystä. Perehdytämme sinut huolellisesti yritykseemme ja toimintakulttuuriimme. Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, voit olla etsimämme henkilö!

Laita hakemuksesi cv:n kera 30.6. mennessä osoitteeseen rekry@enmac.fi.


23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista