Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Mekaniikkasuunnittelijoita

Mekaniikkasuunnittelijoita

Haemme Tampereen, Porin ja Kotkan toimipisteisiimme mekaniikkasuunnittelijoita.

Hakeaksesi meille, sinulla on oltava soveltuva koulutustausta konetekniikan alalta ja omaat jo aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä. Työvälineinä käytämme nykyaikaisia 3D-ohjelmistoja. Tyypillisiä suunnittelukohteitamme ovat koneet, laitteet, tuotantojärjestelmät, teräsrakenteet ja nostotekniset ratkaisut. Arvostamme työkokemuksen lisäksi kykyä tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja ja erilaisten liiketoimintaympäristöjen tuntemusta.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuvaa ja joustavaa. Huomioimme mahdolliset erityistarpeesi esimerkiksi perhetilanteen näkökulmasta tai jostain muusta syystä. Perehdytämme sinut huolellisesti yritykseemme ja toimintakulttuuriimme.  Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, voit olla etsimämme henkilö!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 27.6.2021 osoitteessa rekry@enmac.fi

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista