Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Lujuuslaskija

Lujuuslaskija

Haemme Tampereen ja Kotkan toimistoille lujuuslaskijaa.

Hakijalta edellytämme yliopistotasoisen koulutuksen teknisen laskennan puolelta ja mielellään työkokemusta lujuuslaskentatehtävistä teollisuuden parista. Tehtävään valitut pääsevät osaksi asiantuntijatiimiämme missä ratkomme asiakkaidemme ongelmia ja tehostamme heidän prosessejaan. Tuotamme erilaisia rakenne- ja virtausanalyysejä niihin liittyvine laskentoineen ja ratkaisuehdotuksineen. Päätyövälineinä käytämme FEM-ohjelmistoja. (Femap, Abaqus ja Ansys). Arvostamme erityisesti hakijan kykyä soveltaa teoriatietoja käytännön ongelmien ratkaisuihin.

Haluamme siirtymisen meille olevan sujuvaa ja joustavaa. Huomioimme mahdolliset erityistarpeet esimerkiksi perhetilanteen näkökulmasta tai jostain muusta syystä. Perehdytämme tehtävään valitut huolellisesti yritykseemme ja toimintakulttuuriimme.  Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja kaikki ovat mukana henkilöstölle suunnatussa bonusohjelmassa.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, voit olla etsimämme henkilö!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 27.6.2021 osoitteessa rekry@enmac.fi

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista