Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Mekaniikkasuunnittelijoita

Mekaniikkasuunnittelijoita

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita Tampereen, Kotkan ja Porin toimipisteisiimme!

Mikäli sinulla on soveltuva koulutustausta konetekniikan alalta ja omaat jo aiempaa kokemusta suunnittelutehtävistä, voit olla etsimämme vahvistus Enmac-timiin! Työvälineinä käytämme nykyaikaisia 3D-ohjelmistoja. Tyypillisiä suunnittelukohteitamme ovat koneet, laitteet, tuotantojärjestelmät, teräsrakenteet ja nostotekniset ratkaisut. Arvostamme työkokemuksen lisäksi kykyä tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja ja erilaisten liiketoimintaympäristöjen tuntemusta.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuvaa ja joustavaa. Huomioimme mahdolliset erityistarpeesi esimerkiksi perhetilanteen näkökulmasta tai jostain muusta syystä. Perehdytämme sinut huolellisesti yritykseemme ja toimintakulttuuriimme.  Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Lisätiedot tehtävistä ja luottamukselliset yhteydenotot  mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kesken, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 17.5.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Voit laittaa hakemuksesi myös suoraan sähköpostilla, mika.niininen@talentcenter.fi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista