Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Lujuuslaskija

Lujuuslaskija

Haemme lujuuslaskijaa Tampereen ja Kotkan toimipisteisiimme!

Mikäli omaat yliopistotasoisen koulutuksen teknisen laskennan puolelta ja mielellään työkokemusta lujuuslaskentatehtävistä teollisuuden parista, voit olla etsimämme henkilö Enmac-tiimiin! Pääset osaksi asiantuntijatiimiämme missä ratkomme asiakkaidemme ongelmia ja tehostamme heidän prosessejaan. Tuotamme erilaisia rakenne- ja virtausanalyysejä niihin liittyvine laskentoineen ja ratkaisuehdotuksineen. Päätyövälineinä käytämme FEM-ohjelmistoja. (Femap, Abaqus ja Ansys). Arvostamme erityisesti kykyä soveltaa teoriatietoja käytännön ongelmien ratkaisuihin.

Haluamme siirtymisesi meille olevan sujuvaa ja joustavaa. Huomioimme mahdolliset erityistarpeesi esimerkiksi perhetilanteen näkökulmasta tai jostain muusta syystä. Perehdytämme sinut huolellisesti yritykseemme ja toimintakulttuuriimme.  Tuemme henkilöstömme liikuntaharrastuksia ja pääset mukaan koko henkilöstölle suunnattuun bonusohjelmaan.

Matala hierarkia, kaikkien työntekijöidemme yhtäläinen arvostaminen sekä rento ilmapiirimme takaavat mielestämme parhaan asiakaskokemuksen ja työmme korkean laadun. Lupaamme myös osaamispääomasi jatkuvan kehittämisen Enmac Akatemiamme puitteissa.

Mikäli nämä arvomme sopivat omiisi, toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme.

Rekrytointiprosessia hoitaa puolestamme Talent Center. Lisätiedot tehtävistä ja luottamukselliset yhteydenotot  mika.niininen@talentcenter.fi tai puhelimitse 040 730 3327.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kesken, joten lähetä hakemuksesi pikaisesti, mutta viimeistään tiistaina 17.5.2021 osoitteessa www.talentcenter.fi/tyonhakijalle. Voit laittaa hakemuksesi myös suoraan sähköpostilla, mika.niininen@talentcenter.fi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista