Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Tehokas layout ja tuotantovälineet käyttövalmiiden pesuhallien valmistukseen

Tehokas layout ja tuotantovälineet käyttövalmiiden pesuhallien valmistukseen

”Haluamme että asiakkaidemme on helppo aloittaa autonpesuliiketoiminta. Tämän vuoksi meidän täytyy kyetä toimittamaan autonpesuhalleja tehtaalta käyttövalmiina suoraan kohteeseen nopeasti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti”. Näin hyvin oli tiivistetty Innorent Production Oy:n Markus Niemen tehtävänanto Enmacille.

Innorent Production Oy valmistaa käyttövalmiita pesuhalleja tehtaallaan Ylöjärvellä. Niemellä oli selkeä tavoite pystyä rakentamaan pesuhalli kontrolloiduissa tehdasolosuhteissa hyvillä työkaluilla, turvallisesti ja suunnitelmallisesti. Tavoitteena oli, että pesuhallit voidaan valmistaa mahdollisimman valmiiksi kokonaisuuksiksi tehtaalla mukaan lukien talotekniikka ja näin minimoida käyttöönottoaika kohteessa.

”Lähdimme yhdessä selvittämään mitä sisältöjä ja asioita pitää suunnitella ja selvittää” Sampo Siuko Enmacilta kertoo. ”Koin että voimme tuoda arvoa sitä kautta, että pystymme suunnittelemaan ja toimittamaan tehdaslayoutin lisäksi tarvittavat nosto- ja käsittelylaitteet.

Enmacilla on lukuisia referenssejä tehdasprojekteista. Yhtiö on toimittanut suunnittelua sekä uusiin että modernisoitaviin tehtaisiin ja tuotantolaitteita niihin yli 20 vuoden ajan. Enmacilta löytyy myös vahvaa osaamista vaativiin nostoihin ja siirtoihin, joten pystyimme palvelemaan asiakasta kaikissa vaadittavissa sisällöissä.”

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista