Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Räätälöidyt nostoapuvälineet CE-merkittyinä suoraan asiakkaalle

Räätälöidyt nostoapuvälineet CE-merkittyinä suoraan asiakkaalle

Enmacilla on nosto- ja siirtoapuvälinesuunnittelusta ja toimittamisesta jo yli 35 vuoden kokemus. Lähtökohtana on, että asiakastarpeen mukainen, käyttökohteeseen suunniteltu nosto- ja siirtoapuväline täyttää turvallisuudelle asetetut vaatimukset. Työturvallisuus asetetaan aina etusijalle. Hyvin suunniteltu apuväline tehostaa myös työskentelyä esimerkiksi lyhentämällä nostoihin kuluvaa valmisteluja nostotyöaikaa. Suunnittelemme ja toimitamme räätälöidyt nosto- ja siirtoapuvälineet käyttövalmiina sekä CE-merkittynä suoraan asiakkaalle.

Pitkäaikainen ja kattava asiantuntemuksemme nosto- ja siirtoapuvälineistä koostuu erilaisista nostoapuvälinerakenteista sekä nostokalustojen sekä -ympäristöjen asiantuntemuksesta. Haasteellisena vaatimuksena nostoapuvälineelle monesti on nostettavan kappaleen erityinen muoto tai nostoympäristössä olevat rajoittavat tekijät. “Vaatimukset huomioidaan suunnittelussa ja toteutamme kaikki projektimme sertifioidun laatujärjestelmämme prosessien mukaisesti, tuotteiden laadukkuus ja turvallisuus edellä”, kertoo asiakkuuspäällikkö Antti Lehtokannas.

SRV:n kalustopäällikkö Tapio Kaikkonen on tyytyväinen Enmacin nostoapuvälinetoimitukseen. Enmac on toiminut vuosia SRV:n suunnitteluyhteistyökumppanina ja toimivan yhteistyön kautta oli luonnollista valita Enmac myös räätälöidyn nostoapuvälineen toimittajaksi. Enmacin nostoapuväline oli laadukkaasti valmistettu ja dokumentoitu. Suoraan kaupasta emme olisi saanut Tampereen Kansiprojektin työmaalle vaatimukset täyttävää nostoapuvälinettä, kertoo Kaikkonen.

Myös Nordpipe Composite Engineering Oy:n toimitusjohtaja Dan Björgskog on tyytyväinen yhteistyön toimivuuteen ja Enmacin nostoapuvälinetoimitukseen. “Enmac toimi joustavasti kireässä projektiaikataulussa ja toimitti vaatimukset täyttävän räätälöidyn nostoapuvälineen NCE:lle VSFX-konttien asennukseen.

SRV Oyj on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, joka kehittää ja rakentaa liike- ja toimitiloja, asuntoja sekä infrarakentamis- ja logistiikkakohteita. Yhtiö toimii Suomen lisäksi Venäjällä ja Virossa. SRV on vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö.

NCE Oy perustettiin 1993 Pietarsaaressa ja yritys on toimittanut erilaisia komposiittiratkaisuja ympäri maailmaa jo yli 20 vuotta. NCE kehittää edelleen jatkuvasti valmistusmenetelmiään ja materiaalejaan. Yrityksen tavoite on luoda ainutlaatuisia ja räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat asiakkaiden prosesseihin.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista