Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Sovellussuunnittelijoita

Sovellussuunnittelijoita

Haemme sovellussuunnittelijoita kaikkiin toimipisteisiimme! Tampereelle, Poriin, Raumalle ja Kotkaan.

Työ pitää sisällään taustastasi ja kokemuksestasi riippuen erilaisten sovellusohjelmien suunnittelua teollisuuden prosesseihin, automatisoituihin koneisiin ja laitteisiin liittyviin kokonaisratkaisuihin. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 90 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa, Raumalla ja Kotkassa.

Enmac on suunnittelupalveluihin sekä projektien toteuttamiseen ja johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä kokonaistoimitusprojekteja, koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE – merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen ja käyttöönoton. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 90 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva alan tutkinto ja hallitset sovellussuunnittelun joistakin näistä osa-alueista: PLC – laitteet, automaatiojärjestelmät, konenäköjärjestelmät, teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset, PC-sovellussuunnittelu. Eduksesi ovat teollisuusautomaation sovellussuunnittelun työkokemus, kyky ajatella laajempia kokonaisuuksia ja niiden toimintoja, oppimis- ja kehittymiskyky ja halu sekä kyky tehdä tiimityötä.

Tutustu toimintaamme sivustollamme enmac.fi ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 12.2.2021 mennessä, otsikolla sovellussuunnittelija.

Tehtävät voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopivat henkilöt löytyvät.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaation projektipäällikkö Timo Setälä: timo.setala@enmac.fi, p. 040 556 3878.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista