Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Enmac Oy osti MAB Powertecin energia-, ympäristö- ja elinkaaripalveluihin keskittyvän liiketoiminnan

Enmac Oy osti MAB Powertecin energia-, ympäristö- ja elinkaaripalveluihin keskittyvän liiketoiminnan

”Enmacin strategian olennaisena osana on kasvun tavoitteleminen siten, että toimintamme laatu sekä asiakkaidemme arvostama asiantuntijuus voidaan säilyttää ja niitä pystytään edelleen vahvistamaan. Uskomme MAB Powertecin asiantuntijoiden tuovan merkittävän vahvistuksen nykyiseen osaamiseemme sekä mahdollistavan laajempien kokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaillemme energia- ja prosessiteollisuuden projekteissa.”, kertoo toimitusjohtaja Juha Ritala.

Liiketoimintakaupan myötä Enmac palvelee asiakkaitaan vahvistuneella palvelusisällöllä. Erikoisosaaminen laajentuu energiapalveluihin voima- ja lämpölaitoksille, ympäristöpalveluihin ja vaatimustenmukaisuuden arviointiin sekä elinkaaripalveluihin teollisuudelle.

”Tämä liiketoiminnan strateginen muutos vahvistaa henkilöstömme mahdollisuuksia kehittyä ja toimia alansa huipulla. Asiantuntijamme saavat laajemmat työkalut käyttöönsä ja Enmacin osaavien ammattilaisten kanssa palvelut vahvistuvat edelleen. Tämän järjestelyn avulla pystymme vastaamaan laajemmin asiakkaidemme tarpeisiin.”, toteaa MAB Powertecin toimitusjohtaja Marko Borg.

MAB Powertec on Tampereella toimiva osaava ja laaja-alainen asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa projekti-, asiantuntija- sekä ympäristöpalveluita energia-alalle ja muille teollisuuden aloille.

Toivotamme uudet kollegamme innolla tervetulleiksi vahvistamaan tiimiämme!

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista