Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » Sähköautomaatiopalvelut yhden luukun periaatteella

Sähköautomaatiopalvelut yhden luukun periaatteella

Enmac Oy:n palvelukokonaisuuteen kuuluvat tänä päivänä myös teollisuuden laaja-alaiset sähköautomaatiopalvelut. Palvelukokonaisuus pitää sisällään sähkösuunnittelun, sovellussuunnittelun, keskusvalmistuksen ja asennustoiminnan, käyttöönoton ja ylläpitopalvelut.

Henkilöstöllämme on usean kymmenen vuoden ja satojen projektitoimitusten kokemus eri teollisuuden alojen sähköautomaatiotoimituksista. Osaamisreferenssejä löytyy mm. kappaletavaraautomaatiosta, energiateollisuudesta, paperi- ja selluteollisuudesta, autoteollisuudesta, meriteknisestä teollisuudesta, elintarviketeollisuudesta sekä terveydenhuollon teknologiasta.

Palvelutarjontamme kattaa myös sähköautomaation kokonaistoimitukset sekä sähkökeskusvalmistuksen. Sähkökeskusvalmistuksemme on keskittynyt alle 1000V moottori- ja ohjauskeskusvalmistukseen. Käytämme tunnettuja tuotemerkkejä komponenttivalinnoissamme. Meiltä löytyvät keskusten testauslaitteet ja usean vuoden kokemus valmistuksesta.

Olemme osaava, pitkän kokemuksen omaava ja toimittajariippumaton, jolloin sovellusohjelmointi ja komponenttivalinnat tehdään aina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Tiedostamme eri ohjaimien ja valmistajien vahvuudet ja valitsemme aina prosessiin parhaiten soveltuvat laitteet. Periaatteena on käyttää tunnettujen valmistajien koeteltuja ja laadukkaaksi todettuja komponentteja sekä tehdä ohjelmointi korostetun yksinkertaisesti ja hyvin dokumentoituna. Tämä johtaa käyttäjäystävällisyyteen ja helppoon ylläpidettävyyteen sekä varaosien hyvään saatavuuteen. Modulaarinen toteutustapamme tulee toimivuuden lisäksi kokonaistaloudellisesti edullisimmaksi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista