Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Simuloija / Layoutsuunnittelija

Simuloija / Layoutsuunnittelija

Haemme Tampereen toimipisteeseemme simuloijaa / layout suunnittelijaa. Työ pitää sisällään taustastasi ja kokemuksestasi riippuen koneiden ja tuotantolinjojen simulointia 3D-ohjelmistoilla, layoutien laadinta sekä suunnittelu. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa, Kotkassa ja Raumalla.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on 84 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin. Työhyvinvointia tukevia toimenpiteitä suunnittelee erillinen tyhytiimi, joka koostuu henkilökuntaan kuuluvista vapaaehtoisista.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto, hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta 3D-suunnittelusta. Sinun tulisi hallita vähintään perusteet Visual Components 3D-Create ja/tai Visual Components Professional 4.1 sekä SolidWorks ohjelmistoista

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin suomenkielinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 23.10.2020 mennessä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa Erkki Suontaka; erkki.suontaka@enmac.fi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista