Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Pääsuunnittelijoita

Pääsuunnittelijoita

Oletko kokenut ongelmanratkoja, joka osaa pelata tiimissä? Onko sinulla vahva mekaniikan osaaminen ja jo useamman vuoden työkokemus teknisen suunnittelun alalta? 
Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme nyt osaavia ja idearikkaita suunnittelijakonkareita pääsuunnittelijoiksi Tampereelle. Tiimiimme valituille henkilöille tulemme räätälöimään osaamisen sekä kiinnostuksen mukaisia haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa takuulla pääset kehittymään sekä etenemään urallasi.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on teknisen alan tutkinto ja hallitset hyvin mekaniikan sekä lujuusopin. Olet tottunut käyttämään työssäsi SolidWorks-ohjelmistoa (tai jotain vastaavaa mallinnusohjelmaa). Tiimityöskentely onnistuu hyvin ja pystyt käyttämään englannin kieltä työssäsi.  Sinulla on käsitys konedirektiivistä ja standardeista.

Vaadimme tällä kertaa paljon, mutta tarjoamme myös paljon! Enmac on organisaation kooltaan notkea ja etenemisen mahdollisuudet ovat erinomaiset. Tule meille ja vakuuta meidät osaamisellasi! Jos sinulla on intoa ja potentiaalia edetä urallasi, se huomataan nopeasti etkä tule polkemaan paikallaan!

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Palvelukategoriamme taipuu juuri niin laajalle kuin haasteet kentällä vaativat.  Vastaamme erikoisiin ja sisältöisiin haasteisiin tuotekehityksen, teknisen suunnittelun sekä teknisten analyysien saralla. Mikäli emme ole jotakin ennen tehneet, se opetellaan ja tietotaito hankitaan.

Enmacin palveluksessa on 84 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin. Työhyvinvointia tukevia toimenpiteitä suunnittelee erillinen tyhytiimi, joka koostuu henkilökuntaan kuuluvista vapaaehtoisista.

Tutustu toimintaamme ja lähetä avoin suomenkielinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 23.10.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Suontaka: erkki.suontaka@enmac.fi.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista