Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Mekaniikkasuunnittelija Kotkaan

Mekaniikkasuunnittelija Kotkaan

Haemme Kotkan toimistolle mekaniikkasuunnittelun osaajaa. Työ pitää sisällään erilaisia koneisiin, laitteisiin ja tuotantolaitoksiin liittyviä mekaanisia suunnittelutehtäviä. Tehtävänkuva on määriteltävissä hakijan aikaisemman kokemuksen perusteella ja myös palkkaus määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto esimerkiksi kone- tai energiatekniikan alalta sekä työkokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä. Olet tottunut käyttämään työssäsi SolidWorks-ohjelmistoa (tai jotain vastaavaa mallinnusohjelmaa).

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Palvelukategoriamme taipuu juuri niin laajalle kuin haasteet kentällä vaativat.  Vastaamme erikoisiin ja sisältöisiin haasteisiin tuotekehityksen, teknisen suunnittelun sekä teknisten analyysien saralla. Mikäli emme ole jotakin ennen tehneet, se opetellaan ja tietotaito hankitaan.

Enmacin palveluksessa on 84 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin. Työhyvinvointia tukevia toimenpiteitä suunnittelee erillinen tyhytiimi, joka koostuu henkilökuntaan kuuluvista vapaaehtoisista.

Tutustu toimintaamme ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 23.10.2020 mennessä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa Kotkan yksikön Johtaja Jyri Halkola, jyri.halkola@enmac.fi p. 040 724 5596.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista