Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » 84 Teknisen alan asiantuntijaa palveluksessasi

84 Teknisen alan asiantuntijaa palveluksessasi

Meillä työskentelee tällä hetkellä kaikkiaan 84 teknisen alan asiantuntijaa. Joukossamme on mekaniikan ja sähköalan suunnittelijoita, pääsuunnittelijoita, laskijoita, projektipäälliköitä ja projekti-insinöörejä, sekä ohjelmoijia, muotoilijaakaan unohtamatta. Suunnittelutoimistomme on auttanut asiakkaita menestymään tavoitteissaan jo yli 37 vuoden ajan!

Vahvuuksiamme ovat asiantuntemuksen lisäksi ideointikyky ja luovuus! Enmac on ammattitaitoinen, vastuunkantava ja asiakkaan liiketoimintaa ymmärtävä kumppani. Varaa meiltä ilmainen etäkonsultaatio, mikäli tarvitset kumppania vaativaan mekaniikkaan! Voit varata konsultaation tästä linkistä: 
https://enmac.fi/yhteys/etakonsultaatio/

Hauskan otoksen henkilökunnastamme piirsi
TET-harjoittelijamme Iiris Swann, kiitos hänelle!

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista