Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Sovellussuunnittelijoita

Sovellussuunnittelijoita

Haemme sovellussuunnittelijoita Tampereen, Porin, Rauman ja Kotkan toimipisteisiimme.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on soveltuva alan tutkinto ja hallitset sovellussuunnittelun joistakin näistä osa-alueista: PLC, konenäköjärjestelmät, teollisuusrobotit ja liikkeenohjaukset ja/tai PC-sovellussuunnittelu. Eduksesi ovat automaatioalan työkokemus, kyky ajatella laajempia kokonaisuuksia ja niiden toimintoja sekä kyky tehdä tiimityötä. Tehtävät edellyttävät myös matkustusvalmiutta.

Työ pitää sisällään, eri teollisuudenalojen, automaatioratkaisujen ja -laitteiden sovellusohjelmien ja käyttöönottojen tekemistä. Laitteina mm. PC, PLC, teollisuusrobotit ja erilaiset ohjelmoitavat laitteet. Taustastasi ja kokemuksestasi riippuen, voit erikoistua joihinkin em. laitteista tai kaikkiin niistä.

Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Tampereella, Porissa, Raumalla ja Kotkassa.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektitoimituksiin keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Voit lähettää hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi 14.8.2020 mennessä tai vaihtoehtoisesti anna rekrybottimme haastatella sinua. 
Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa automaatiojohtaja Juha Palmén: juha.palmen@enmac.fi, p. 0400 592 303

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista