Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Projektipäällikkö Tampereelle!

Projektipäällikkö Tampereelle!

Haemme Tampereen toimipisteeseemme projektipäällikköä vaihteleviin projekteihin. Vastaat asiakasprojektiemme resursoinnista, työn laadusta, aikataulusta ja budjetista sekä osallistut mahdollisuuksien mukaan myös suunnittelutyöhön.

Työpaikka on keskustassa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 70 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa Tampereella, Porissa, Kotkassa ja Raumalla.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Enmacin palveluksessa on yli 70 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Edellytämme ylempää korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa kone- tai energiatekniikan alalta, kokemusta suunnittelusta ja teollisuuden projektinhoitotehtävistä, paineensietokykyä sekä määrätietoista otetta työhön. Konedirektiivin hyvä tuntemus sekä kokemus ydinvoima-alalta ovat eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi tai käytä rekrybottiamme hakemiseen. Molemmat tavat ovat yhtä luotettavia tapoja jättää hakemus. Hakemuksen tulisi olla meillä 29.5.2020 mennessä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa projektijohtajamme teemu.nevaharju@enmac.fi, p. 040 836 0993.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista