Enmac Oy
Ajankohtaista / Etusivu » COVID-19 TIEDOTE

COVID-19 TIEDOTE

Hyvä yhteistyökumppanimme,

Enmac Oy on ottanut käyttöön COVID19-epidemiakäytännöt varmistamaan palvelukykyämme. Haluamme toimia vastuullisesti asiakkaitamme sekä henkilöstöämme kohtaan, joten seuraamme tilannetta jatkuvasti ja reagoimme viranomaismääräyksiin.

Yhtiöllämme on käytössä modernit etätyökalut sekä prosessit etätyön johtamiseen ja henkilöstöllämme on pääsy suunnitteludataan VPN-yhteyksien avulla. Tietosuojakäytännöt on päivitetty vastamaan myös etätyön vaatimuksiin.

Projektipalavereihin hyödynnämme puhelin- ja sähköpostiyhteyksien lisäksi MS Teams ja Cisco Webex-videoneuvotteluja.

Haluamme varmistaa, että suomalainen teollisuus kehittyy myös epidemian aikana ja olemme valmiina palvelemaan teitä hankkeissanne. Lisätietoa antaa toimitusjohtaja Juha Ritala +358 45 657 9213 juha.ritala@enmac.fi ja myyntijohtaja Sampo Siuko +358 40 511 4747 sampo.siuko@enmac.fi.

Ystävällisin terveisin,
Enmac Oy

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista