Enmac Oy
Työpaikat / Etusivu » Suunnittelijoita ja pääsuunnittelijoita

Suunnittelijoita ja pääsuunnittelijoita

Oletko sinnikäs ongelmanratkoja, joka osaa pelata tiimissä? Onko vähintään perusmekaniikan osaaminen kunnossa ja osaat mallintaa? Löytyykö sinulta myös asiakaspalvelukykyä?  Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!

Haemme innovatiivisia, oma-aloitteisia ja oppimisnälkäisiä suunnittelijoita vakituiseen palvelukseen Tampereelle, Kotkaan, Raumalle ja Poriin. Tiimiimme valituille henkilöille tulemme räätälöimään osaamisen sekä kiinnostuksen mukaisia sopivan haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä, joissa takuulla pääset kehittämään osaamistasi sekä etenemään urallasi.

Voit päästä tiimiimme, jos sinulla on teknisen alan tutkinto ja hallitset vähintään perusmekaniikan sekä lujuusopin. Mahdollisuutesi paranevat, mikäli sinulla on 3D-mallinnustaitoa muutamalla eri ohjelmistoilla, standardien tuntemusta, englanninkielen taitoa tai jokin erikoisosaaminen suunnittelun alueelta.

Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Palvelukategoriamme taipuu juuri niin laajalle kuin haasteet kentällä vaativat.  Vastaamme erikoisiin ja sisältöisiin haasteisiin tuotekehityksen, teknisen suunnittelun sekä teknisten analyysien saralla. Mikäli emme ole jotakin ennen tehneet, se opetellaan ja tietotaito hankitaan.

Enmacin palveluksessa on yli 80 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa. Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä muun muassa TBC:n koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Tutustu toimintaamme osoitteessa enmac.fi ja anna rekrybottimme haastatella sinua! Vaihtoehtoisesti voit lähettää avoimen hakemuksesi osoitteeseen rekry@enmac.fi, 30.3.2020 mennessä.

Jos sinulle jäi kysyttävää, lisätietoja antaa suunnittelujohtajamme erkki.suontaka@enmac.fi, p. 050 562 0810.

23 helmikuun, 2023 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
19 syyskuun, 2022 • Ajankohtaista
14 kesäkuun, 2022 • Ajankohtaista